Arama sonuçları: *

1. Ventusz

Çözüldü✓ Windows kurarken diski görmüyor?

Yanlış kategori
  2. Ventusz

Vatandan servise gönderdiğim PC 20 iş gününü geçti para iadesi alabilir miyim

Aynen talepte bulunabilirsniz artık gelmesine gerek yok iş gününü aştı değişim talep ediyorum deyin olmazsa hakem heyetine değişim için başvurun ama isterseniz önce bir hakem heyetiyle görüşün
  3. Ventusz

Hocam servise isterse hiç vermesin siz servis için ne zaman bıraktıysanız o zaman başlar. Benimde laptopta başıma geldi hakem heyetine verdim ve bana verdiğin zaman başlar demişlerdi isterse servise 10 gün sonra göndersinler dediler
  4. Ventusz

Yenisiyle değişim isteyebiliyorsunuz diye biliyorum. Ürünüm yasal tamir süresini geçti değişim istiyorum deyin
  5. Ventusz

Hocam siz daha yeni vermişsiniz telefon kayıt olayını tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla teslim formu olması gerekiyordu
  6. Ventusz

Pardon benim aklım konu sabinin verdiği tarihe gitmiş ona göre hesapladım:eek:
  7. Ventusz

Tamire verdiğiniz gün başlar cumartesilerde dahil 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilini saymayın 33. gündesiniz 1694814779 Hazır sistemlerde parça fiyatları düşük oluyor bi faturadan bakın ona göre gidin
  8. Ventusz

Hocam gidin servis tamir süresi olan 30 iş günü aşıldığı için iade istiyorum deyin yoksa da servis teslim formumu istiyorum hakem heyetine başvuracağım deyin 1694814528 Siz galiba hazır sistem almışsınız anladığım kadarıyla size faturada yazan miktar kadar ödeme yapılır
  9. Ventusz

Bana da garip geldi teslim tutanağı vermez olurlar mı nasıl ispatlayacaksın yoksa 1694813380 Hocam vatan pc servis teslim tutanağı diye yazın görsellere bakın size öyle bir tutanak vermeleri gerekir vermedilerse gidin ve isteyin
  10. Ventusz

Size herhangi bir kağıt vermediler mi? veya teslim aldıklarına dair mail yada mesaj da olur
  11. Ventusz

Hocam garanti tamir süresi en fazla 30 iş günüdür cumartesileride dahil. Sizin tamir için bıraktığınız vatan pc den size verilen teslim formundaki tarihte başlar
  12. Ventusz

Direk para iadesi talep edebilirsiniz kabul etmezlerse THH başvurun her türlü alırsınız. 34 iş günü olmuş beklemeniz hata yasal tamir süresini çoktan geçmiş gelse bile teslim almayın.
  13. Ventusz

Çözüldü✓ Pc topladım ama görüntü gelmiyor

Sistemde uyumsuz parça yok gibi b760 anakartlar direk uyumlu geliyor
  14. Ventusz

Çözüldü✓ Pc topladım ama görüntü gelmiyor

Hocam ramlerin biri takıp dene bazen arızalı olabiliyor
  15. Ventusz

Vatan Bi̇lgi̇sayarın İadeyi̇ Kabul Etmemesi

Burada 6 aylık süreçte seçim tamamen tüketicide thh dilekçe verirken ve servise gönderirken tercihinizi belirteceksiniz aksi halde dediğiniz gibi kendileri öncelik olarak düşünürler. İlk 6 ayda ortaya çıkan sorunlarda iş daha kolay işler çünkü kanun ilk aldığında o sorun varmış olarak kabul...
  16. Ventusz

MADDE 10- (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Tüketicinin seçimlik hakları MADDE 11- (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici; a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme, b)...
  17. Ventusz

Sizin şu anda yapacağınız arızayı tespit edip o ürünü servise gönderip değişim istemek aksi halde hazır sistemlerde kimi parçaların fiyatını çok düşük göründüğü için yenisini almak biraz daha zor olabiliyor 1682514778 O sadece Amazonun gönüllü iade politikası ordan aklınızda kalmış olmalı ;)
  18. Ventusz

Biraz eksik bir bilgi 6502 sayılı TKHK ya göre ilk 6 ay içerisinde aldığı ürün arızalınırsa kullanıcı hatası olmayan durumlarda tüketici onarım istemeyip direk iade yada değişim isteyebilir. Fakat hazır sistemlerde tüm parçalar değil sadece arızalı olan parçalar bu kapsamda. 2 haftalıkta olsa...
  19. Ventusz

O sadece amazonda yanlış yönlendirmeyin internet alışverişlerinde yasal süre 14 gündür ondan sonra bir arıza çıkarsa servise gider tespit yapılır arızalıysa tüketici isterse iade ister ama genelde parça iadesi oluyor 1682512491...
  20. Ventusz

Çözüldü✓ vatandan vtnasus sistemlerini almayın!!!

Hocam öncelikle geçmiş olsun servisten size doa raporu çıkarsa seçim sizin firmanın değil öncelikle bunu bilin ister değişim ister iade ister onarım isteme hakkınız var ama burada iş serviste bitiyor bazen bu coil whine olayını sorun olarak görmeyebiliyor. Zor bir durum inşallah çözülür
Top Bottom