Arama sonuçları: *

1. V

R5 3600 ve RX 5700XT sistem performansı

Sürücü kaldırmayı denemedim. Kablolarla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü bazı oyunlarda tam performans veriyor.
  2. V

Bir örnek bu mesela 45 FPS lere düştüğünü de gördüm.
  3. V

CS' de falan yarı yolda bırakmıyor 300-400 FPS veriyor ama onda da sistem kullanımı aynı bu şekilde Cyberpunk'ta bakmadım ama oynadığım çoğu oyunda hep ekran kullanımı işlemci kullanımı bu düzeylerde kalıyor. Ayarları düşürsem bile maksimum 10-20 FPS fark ediyor.
  4. V

60 FPS sabit değil. 55 lere düştüğü de oluyor 110 lara çıktığı da oluyor.
  5. V

Darboğaz olması için işlemci kullanımının yüksek ekran kartı kullanımı düşük olması gerekli diye biliyorum. Bende ikisinin de kullanım oranı düşük. 1622916209 1080p.
  6. V

Arkadaşlar, sistemi topladığımdan beri bazı oyunlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Örnek olarak: PUBG, Far Cry 4, Far Cry 5 gibi oyunlarda sistem kendini zorlamıyor, bundan dolayı da bazı yerlerde FPS 60'ın altına düşüyor. Oyunlarda kasma hissine neden oluyor. Bunun bir çözümü var mıdır? V-Sync...
  7. V

Ryzen 5 3600 5700XT sistem oyunda menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapanıyor.

Bugün Shadow of the Tomb Raider'a girince menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapandı. Oyunun grafik ayarlarını highestdan High'a aldım tekrar kapandı. Lowest aldım bir daha denedim gene kapandı. BIOS , Chipset güncel. Ekran kartı 20.11.2 sürümünde. Bu sorunla karşılaşan ya da bir bilgisi...
  8. V

Bilgisayar artık açılmıyor

Arkadaşlar sorun ekran kartının güç girişlerinde değilmiş kasanın ön panelindeki usb 3.0 ve ses girişlerindeymiş. Az önce boşta kalan kabloları düzeltmek için PC yi kapattım geride açamadım. Ön panelin USB 3.0 ve ses girişlerini çıkarttım ve bir iki kere test ettim şuan sıkıntı yok eğer güncel...
  9. V

Denedim çalıştı. Çok teşekkür ederim sana ve @caglarkanber 🙂.
  10. V

2 ayrı 8 pin taktım 2 gün boyunca kullandım. Şöyle söyleyeyim 1 kablonun üstünde 2 adet 8 pin vardı takması zor olduğu için diğer kabloyu da getirdim öyle 2 8 pini bağlanmıştım. 4 adet 8 pin çıkışı var
  11. V

Ekran kartını çıkarınca çalıştı.
  12. V

Gigabyte b450m s2h Ryzen 5 3600 Msi radeon 5700xt gaming x Corsair 3200Mhz Coolermaster 650W 80plus Evde elektirik var.
  13. V

Rami çıkardım güç tuşuna bastım hala tepki vermiyor. 1601553251 Hiç tepki vermiyor.
  14. V

Arkadaşlar yeni topladığım sistem ile dün sorunsuz bir şekilde 9-10 saat oyun oynadım. Gecede normal bir şekilde kapattım. Sabah uyandım bilgisayarın güç tuşuna basıyorum çalışmıyor. Sorun ne olabilir. Mavi ekran hatası veriyordu önceden onu çözdüm. Ramden kaynaklıydı tek rami çıkardım sorun...
  15. V

Yeni sistemde mavi ekran

Amerika'dan aldım ürünü garantide oluyor mu bilmiyorum, araştırıyorum. Rica etsem varsa, ulaşabileceğim link, tel bilgilerini atabilir misin ? Birde SSD'yi crystaldismark testine soktum bu sağlam olduğunu gösterir mi verileri gayet iyi.
  16. V

Yeni sistemde mavi ekran

Bende çok sevindim. Ekran kartında problem çıksaydı çok sıkıntıydı. Yurtdışından uygun fiyata geldi. Göndermek etmek daha zor işti.
  17. V

Yeni sistemde mavi ekran

Dediğin şekilde yaptım arızalı rami buldum. Tekini taktım şuan bir problem yok. SSD yi de test edeceğim birazdan.
  18. V

Yeni sistemde mavi ekran

Arkadaşlar sorun ramdeymiş. Memtest yaptım 2 ramden 1 tanesi arızalı çıktı. Ramleri yurtdışından almıştım. Corsair türkiye sanırım yardımcı olmaz ama deneyeceğim. Teşekkür ederim herkese.
  19. V

Yeni sistemde mavi ekran

Şu an yapılıyor.
  20. V

Yeni sistemde mavi ekran

Ekran kartı sıcaklığı boşta 38 derece işlemciye bakamadım. Cs go da 58 derecedeydi. 1601449299 https://www.itopya.com/corsair-16gb2x8gb-ddr4-3200mhz-cl16-beyaz-vengeance-RGB-pro-dual-kit-ram/
Top Bottom