Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Bu Topladigim Sistem Iyi Midir? Degisiklik Oneriniz Var Mi?

Hocam ben dediklerinize katiliyorum ama illa 332 inc istiyor ve duzgun ips panel bir monitor icin en az 2000TL daha koymak lazim, maalesef o da mumkun degil
  2. Vuudx

Hocam 2k yi ne kadar kullanirim bilmiyorum ama 28 incden sonra 1080p de pikseller sayiliyor, ben bu sistemi kuzenim icin topladim, bende 6600xt var ve genel olarak sikinti yasamiyorum, ha cidden zorlayan oyunlarda yasiyorum ama GTA V dir Forza 5 dir falan hep 60 fps ustu alabiliyorum 1731691226...
  3. Vuudx

Hocam akakcede arattigimda 10kdan asagi goremedim ama
  4. Vuudx

Hacilar soyle bir sistem topladim ve kesinlikle daha uste cikamam, degisiklik oneriniz var midir?
  5. Vuudx

Çözüldü✓ Kulaklıktan ses gelmemesi

Hocam maalesef hicbir bilgim yok
  6. Vuudx

Lossless Scaling Acinca PC Kapaniyor

Arkadaslar her oyunda degil ama bazi oyunlarda lossless scaling actigimda pc kapaniyor, nedeni veya cozumunu bilen var midir? Simdiye kadar bunu Witcher 3 ve Atomic Heart da yasadim
  7. Vuudx

Yeni islemci kurdum ama surekli bu ekran geliyor

Arkadaslar islemciyi yeni kurdum ve birsuru kere bastan baslattim surekli bu ekran geliyor, ben bunu nasil cozerim?
  8. Vuudx

AMD Driver Kuramiyorum

Arkadaslar yeni 24.1.1 driverini indirdim ama nedense ne zaman kurmayi denesem attigim resimdeki yer geliyor ama asla kurulmuyor, ben bu driveri nasil kurarim?
  9. Vuudx

Bu sorunu nasil cozerim?

Arkadaslar pcyi actigimda bazen ekran gelmiyor, psudan kapatip acmam gerekiyor anca o zaman ekran geliyor ve o zaman geldiginde de dp kablom olmasina ragmen standart 64 hz ekran veriyor ve ne artirabiliyorum ne azaltabiliyorum, ustune oyunlara girdigim zaman 8fps sabitliyor ve ekran kartini...
  10. Vuudx

Bu problemi nasil cozerim?

Hocam bios guncel simdi driveri de guncelledim, onceden nedense kurmama izin vermemisti ama simdi verdi. Ama driver guncelken de ayni sorunu yasamistim
  11. Vuudx

Hocam ne siniri :D, hayir ekran kartina taktim ve diger girislere denedim ve malesef degisen birsey yok
  12. Vuudx

PowerColor 6600XT
  13. Vuudx

DP kablosu kullaniyorum, onceden olan birsey degildi yeni olmaya basladi
  14. Vuudx

Arkadaslar bilgisayari acinca ekranim 165hz olmasina ragmne 64 hz veriyor ve degistiremiyorum, ustune herhangi bir oyunda yuksek fps alamiyorum , ornek olarak lolde yukleme de 30 oyun icinde ise 8 fps ye kitliyor. Sadece oyunlarda degil wallpaper engine de de 10 fpsyi gecemiyorum, ekran kartini...
  15. Vuudx

Çözüldü✓ LoL Karakter Droplanması

Evet, fps sinirini kaldirinca bende de lag sorunu oluyor
  16. Vuudx

Çözüldü✓ LoL Karakter Droplanması

Hocam ben de nedenini bilmiyorum ama sana ozel degil, 200e sabitle devam et bence
  17. Vuudx

Oyunlardaki fps göstergesi kapatma.

Steam>Ayarlar>Oyun ici> Oyun ici fps sayaci=kapali
  18. Vuudx

Red launcher nedir ?

CDPR oyunları için diye biliyorum, Cyberpunk, Witcher vs.
Top Bottom