Arama sonuçları: *

1. WOYAC

Windows 11 güncelleme %9'da kaldı Microsoft store güncellemeleri ilerlemiyor.

Ekran fotoğrafında görüldüğü gibi güncellemeler 10 dakikadır ilerlemiyor bu şekilde kaldı çözümü nedir ne yapmam lazım
  2. WOYAC

Discord ucretsiz nitro

genellikle discordun ayarlarındaki faturalandırma ayarlarındaki nitro sekmesinde çıkıyor veya hediye envanteri sekmesinde çıkıyor mesela örnek bende teklif var ama benim teklif 1 ay paralı alırsan 1 daha ücretsiz ben genel olarak nitro almıyorum zaten boş para bence
  3. WOYAC

Squad gereksiz fazla ram harcaması.(yardım lazım)

arkadaşımda Windows ve arkaplan uygulamaları + squad totalde 10-11gb ram harcıyor bende ise windows ve arkaplan uygulamaları ortalama 5-6gb squad ise ortalamada 9-10gb ram harcıyor 1711665481 ve arkadaş fsr veya dlss açmıyor bende açmıyorum çünkü cidden hiçbir fps farkı olmuyor veya sistem...
  4. WOYAC

Squad gereksiz fazla ram harcaması.(yardım lazım)

Merhabalar squad oyununda ram sıkıntısı yaşıyorum yardım lazım. Direk konuya giriyorum sistemimde ryzen 5 5500 rx6650xt 16gb ram var windows 11 kullanıyorum arkaplanda çalışan birkaç uygulamayla beraber windows 11 ortalama 5gb ram harcıyor squad oyununu açıp 100 kişilik bir sunucuya girince...
  5. WOYAC

Steam hesabım çalındı

tek yapman gereken steam desteğe hesabının çalındığını bildirmek sonrasında geri cevap beklemek başka bir şey yapamazsın
  6. WOYAC

Amd Radeon software ayarları!

Ekran fotoğrafında görüldüğü gibi Ekran kartında Varsayılanda duruyor ama kırmızı kutu ile işaretlediğim yerleri varsayılana alamıyorum almaya çalıştığımda ise alıyormuş gibi bilgisayarı yeniden başlatıyor radeon yazılımını açıp baktığımda tekrardan bu hala geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim yada...
  7. WOYAC

Oyuna veya uygulamalara girince ara sıra bilgisayar donuyor.

onları denediğimde kasma donma sorunu çözüldü ama oyunlarda devam ediyor
  8. WOYAC

Oyuna veya uygulamalara girince ara sıra bilgisayar donuyor.

15 eylülde yeni sistem aldım hiçbir sorun yoktu 3-5 gündür youtubeden video izlerken, Twitchden yayın izlerken, uygulamalara girerken yada oyunlara girerken donuyor 30 saniye veya 1 dakika sonra donma düzeliyor sıkıntısız devam ediyor neden olduğunu anlamadım. sistem özellikleri Ryzen 5 5500...
  9. WOYAC

Amd Software: Adrenalin Edition varsayılan moduna alamıyorum

Merhabalar ekran görüntüsündeki varsayılan ayarına basıyorum sistemi yeniden başlatmamı istiyor başlatıyorum ama takrardan manuel ayarlamadaki özel yerine geliyor varsayılana alamıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir (ddu ile yazılımı silip tekrardan kurdum yine aynısı oldu)
  10. WOYAC

Pc çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor.

Benim de anlamadığım olay zaten o hiçbir sorun yok diyor ama monitöre görüntü gelmiyor.
  11. WOYAC

Asus anakart kullanıyorum 1 kısa bip sesi geliyor asus anakartlarda 1 kısa bip sesinin anlamı her şey sıkıntısız çalışıyor gibi anlam ifade ediyor. Bence ekran kartında da sıkıntı yok.
  12. WOYAC

Ramlerde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  13. WOYAC

Usb içine taşınabilir ubuntu kurdum ssd ve hdd bağlantısını söküp usb ile çalıştırmayı denedim ama yine görüntü alamadım.
  14. WOYAC

Şimdi yeni bir şey farkettim pc de güç kaynağının şalteri kapalı bile olsa ara sıra saniyelik anakarttın üzerindeki ledler ve ekran kartının üzerindeki led yanıp sönüyor böyle birşeyle karşılaştınız mı acaba.
  15. WOYAC

Kırmızı yanmıyor galiba ssd yada hdd çalışmıyor
  16. WOYAC

Daha yeni farkettim pc çalışıyorken güc düğmesinin hemen sağındaki led ışıklarından üstteki mavi alttakide kırmızı yanıyordu simdi mavi yanıyor ama kırmızı yanmıyor
  17. WOYAC

Farklı bir ram takıp deneme imkanim malesef yok.
  18. WOYAC

Eski laptopta denedim çalışıyordu
  19. WOYAC

Anakarttan çıkan 1 kısa bip sesi sorun yok anlamına geliyormuş neyde sorun olabilir ki o zaman
Top Bottom