Arama sonuçları: *

1. W

Çözüldü✓ Expo Sonrası Sistem Kararsız Çalışıyor!

Hocam arkadaşın açtığı konuyu incelerseniz orada da prime anakartlarda problem yaşandığını görürsünüz. Aynı zamanda bu konuyu da okursanız düzgünce benim ramlerimin patriot olmadığını ortak olan donanımın asus prime anakart olduğunu görürsünüz. Çoğu prime anakart problemli 1755755025 Benim...
  2. W

Konuyu okudum. Cidden hem çok uğraşmışsınız hem de bizlerle her ayrıntıyı paylaşmışsınız teşekkürler emeğinize sağlık. Bu problemi yaşanların hepsi sanırım Asus prime anakart kullanıyor.
  3. W

Bahsettiğim hatayı 1 yıl öncesinde alıyordum, o zamanlarda da kontrol sağlamadım. Şehir dışında olduğumdan kontrol edip ekran görüntüsü gönderemeyeceğim maalesef. Asus prime X670-P-CSM, 7 7800x3d, Gskill Flare X5 6000mhz cl 30 F5-6000J3238F16GX2-FX5
  4. W

Tıpatıp yaşadığım problem. Her kelimesiyle aynı. donanımlarımız da farklı olmasına rağmen aynı problemleri yaşıyoruz. Her şeyi denedim bir türlü problemi çözemedim. Expo kapalı şekilde kullanıyorum. Hatta bu problem yüzünden yeni psu aldım fakat bir şey değişmedi. Takipteyim. Bu arada aynı...
  5. W

Görüntü bir geliyor bir gelmiyor

Arkadaş eski kasasında denemiş ve monitörde problem olmadığını söylüyor. Nasıl monitör olduğu kanısına vardınız? 1744698853 Diğer portları ve kablo değiştirerek tekrar deneyiniz eğer yine de sıkıntı devam ediyorsa Vatan yolu gözüküyor sanırım.
  6. W

Çözüldü✓ Battlefield 1 hata ve oyunu kapadıktan sonra bilgisayarın reset atması

Epicle alakası yok sorunun arkadaşlar direkt EA ile alakası var sanırım. Steam üzerinden oynuyorum ve oyundan çıkınca restart atıyor. Çözüm bulamadım. 1743146120 Dün girdim ve çıkınca restart atıyordu. Diğer arkadaşlarında dediği gibi bir anda güç kesiliyor ve tekrar açılıyor. Hala devam ediyor...
  7. W

Sistem kendi kendine donup kapaniyor

Aynı problemi eski bilgisayarımda yaşamıştım. Belirttiğin gibi ekran kartında falan güç olmasına rağmen klavyeye gelen güç kesiliyordu. Birkaç gün sonra psu çöktü. Benim problemim güç kaynağıydı ve değiştirdikten sonra problem yaşamadım. Güç kaynağını kontrol etmelisin. Güç kaynağından değilse...
Geri