Arama sonuçları: *

1. Win7Multi

Monster Düzelmeyen BSOD Sorunu

Tamam hocam.
  2. Win7Multi

tamam hocam
  3. Win7Multi

hocam bende kendi sitesinden yaptım.
  4. Win7Multi

Bu konu ile ilgili konu açmıştım geçenlerde. (Başka Bir Forumda) Bana Intel Wi-Fi kartının ve Realtek ağ kartının driver sorunu olduğunu söylediler. Güncelledim ancak sorun düzelmiyor. Windows 10 kurdum birkaç gün sıkıntısız kullandım dün gece oyun oynarken yine verdi. 1. Windows 11'de 5 ay...
  5. Win7Multi

Monster Abra A5 v17.2.3 gereksiz ısınıp fan açıyor

Web'de gezinirken gereksiz fan açıyor bilgisayar. Abra A5 v17.2.3. sıcaklıklara bakın normal mi? Geçen kompresör ile güzelce hava tuttum. O yüzden olabilir mi? Clevo kasa olduğundan olabilir mi?
  6. Win7Multi

Laptop birden kapandı ve sadece fişte çalışıyor

SSD veya HDD modelim: SanDisk SSD PLUS 480 GB Eski Acer laptopum var. Pildeyken (evet pildeyken) GTA Vice City oynuyordum. Ve cihaz birden kapandı. Sandım anakart gitti sonra fişe taktım çalıştı ama pil dolmuyordu. Sadece %0'daydı. Hiç dolmuyor ve pilsiz çalışmıyordu cihaz. Nedendir?
  7. Win7Multi

Mavi Ekran Bilgisayarımın neden bozulduğunu anlayamadım.

Ekran kartı hatası. Masaüstümü yoksa laptopmu? Laptopsa bu sorun kronik olabiliyor laptoplarda. HDMI kablosu ile televizyona bağlayın bakalım düzelicek mi
  8. Win7Multi

Acer V3 571G tamirden sonra ekran yanıp sönüyor

Bilgisayarı menteşe sorunu yüzünden yaptırdık. Flex kablo değiştikten sonra termal bakım yapmışlar ancak tozu temizlememişler. Bilgisayar geldiğinde fan çalışmıyordu ve kasanın menteşe bölümleri yamuktu ve vida yerlerine beyaz bir ilaç dökmüşler. Geri verdik fanı yapıp geri vemişler. Toplam 350...
Geri