Arama sonuçları: *

1. XWRFURE

çift ekran imleç kayma sorunu

jostciki çıkardım yeniden başlattım pcyi hala aynı
  2. XWRFURE

joystick sürekli takılı bende önceden yapmıyordu tak çıkar yapsam düzelir mi
  3. XWRFURE

bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu oyundayken imleç diğer monitöre kayıyor nasıl düzeltirim bu tüm oyunlarda aynı pencere ayarlarını vs değiştim bir değişiklik yok işletim sistemi win 11
  4. XWRFURE

oyunda crash alıyorum crashloga bakar mısınız

Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 02/07/2023 01:06:50 PM Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:Uygulama Kilitlenme Olayı Düzey: Hata Anahtar sözcükler: Kullanıcı: DESKTOP-JBA560E\alper Bilgisayar: DESKTOP-JBA560E Açıklama: Hatalı uygulama...
  5. XWRFURE

Sizce ayarları düşürmeli miyim ?

valla ayarlar ultradaydı bir kaçını yükseğe aldım fps hala aynı ram kullanımı düştü
  6. XWRFURE

parça sağlığı bakımından sorun çıkar mı
  7. XWRFURE

oyun msfs 30 fps etkilemiyor çok işlemci: ryzen 3 3100 ram: corsair vegance 32 gb 3200 mhz ekran kartı: asus rog rx570 8 gb
  8. XWRFURE

oyun içi değerlerim böyle sizce ayarlar kalsın mı düşüreyim mi
  9. XWRFURE

Windows izinlerde olmaması gerekenler

bu listede normalde olmaması gereken bir kişi var mı virüs sayılabilinecek
  10. XWRFURE

Pc kapatıp açılınca ekran kartı sürücü silindi

Sürücü silinmesini bilmiyorum ama anakartın kullanım klavuzunu oku kırmızı ışığın anlamı vardır mesela benim ekran kartımda da beyaz ve kırmızı ışık var beyaz yandığında bir sorun yok anlamına geliyor kırmızı yandığında bir sorun var anlamına geliyor
  11. XWRFURE

Monitör yeşil gözüküyor

Çift monitörüm var bir ekranda sıkıntı yok diğeri fotodaki gibi yeşil gösteriyor acaba monitörde mı sıkıntı var anlamadım.
  12. XWRFURE

Mavi Ekran Monitör yeşil ekran gösteriyor

Çift monitörüm var bir ekranda sıkıntı yok diğeri fotodaki gibi yeşil gösteriyor acaba monitörde mı sıkıntı var anlamadım
  13. XWRFURE

Arkadaşımın hangi parçası yetersiz ?

yapacak bir şey yok
  14. XWRFURE

ekran kartı ne önerirsin ikinci el rog rx570 4gb olur mu bende 8gb ram işlemcim ryzen3 3100 ve bana yetiyor
  15. XWRFURE

laptop ekran kartını satmicak şu anda kasası var gt 730 u satacak
  16. XWRFURE

İşlemci: Ryzen 5 2600 Ekran kartı: Gt730 ramden yana sıkıntısı yok oynamak istediği oyun dcs world hatta can i run it e baktık orda çalıştırır gösteriyor ama oyuna girince donuyor ekran kartı yetersiz gibi kullanmadığı iki tane laptopu var onları ve ekran kartını satıp yeni ekran kartı düşünüyor...
  17. XWRFURE

Pc özelliklerim yetiyor ama oyunu açmıyor?

rx 6600 darboğaz yapıyor
  18. XWRFURE

işlemci ve ekran kartı ne önerirsin yaklaşık 6k civarı var elimizde
  19. XWRFURE

bize şu anda ekran kartı lazım 8 gb ram yetiyor az çok bende 8 kullanıyorum sadece biraz geç giriyor oyuna onda da sanal ram kullanıyorum işlemci ve ram değişmesi lazım
  20. XWRFURE

arkadaşım yerine ben iletişim kurayim sizinle elinde ryzen 5 2600 var onu 2k civarı bir fiyata satsa onun yerine başka hangi işlemciyi alabilir 1662763381 malesef o kadar imkan yok eski iki tane laptop var onu satıcak bir de üstüne ekran kartını satıcak çıkan parayla alacak 1662763667...
Top Bottom