Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Microsoft Oturum Açma Gerekli Hatası

Bir çok yolu denedim de hep AADSTS50020 kodlu hatayı veriyor. Ne olduğuna baktım da pek bir şey anlamadım.
  2. Xeaph

Microsoft Oturum Açma Gerekli Hatası

Dostlar yakın zamanda sistemimde anakart, işlemci ve ram değişikliği yaptım. İlk günden beri bu hatayı alıyorum. Kişisel mail adresimle giriş yapmayı deneyince de giriş yapılamadı gibi bir hata koduyla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  3. Xeaph

Fps Düşüşü Yaşıyorum

Düşürüp tekrar yükselttim
  4. Xeaph

Fps Düşüşü Yaşıyorum

Buradan neyi kontrol etmem gerekiyor peki?
  5. Xeaph

Fps Düşüşü Yaşıyorum

İyi günler dostlar. 32 gb ram 4060ti 5600'lü sistemim var. İki ekran kullanıyorum. Yan ekranda obs veya chrome açtığımda ana ekranda Lol, Apex gibi oyunlar oynarken sık sık fps drop yiyorum. Hatta bazen Lol'de mesela 120 fps üstüne çıkamıyorum. Bu oyunlar bu sistem için çerez oyunlarken ben...
  6. Xeaph

windows11 gecmeli miyim

Çok göreceli bir soru. Ben yenilik bulamadığımdan geçmeyi mantıklı bulmuyorum. Kullanım alışkanlıklarımı baltaladığı için geçmiyorum. Belki sen çok seversin bilemem ama.
  7. Xeaph

YÜKSEK FPS E RAGMEN FPS DROP YİYORUM

Kral aynı sorunu yaşadım. Sildim geri yükledim çözüldü gibi tekrar sorun yaşamadım daha.
  8. Xeaph

Sistemim RDR 2 Oynarken bi anda kendini yeniden başlattı.

Ben oynarken alt tab yaptığımda oyun kapanıyor. Düşük ihtimal de olsa Rdr özelinde bir sorun olabilir.
  9. Xeaph

windows 10 pro key 60tl

İki buçuk yıl aldım güvenilirdi. Son durumdan haberdar değilim açıkçası.
  10. Xeaph

itopyadan hazır sistem aldım

Her parçanın ayrı ayrı garantileri ve koşulları bulunmakta. Kasa açılıp kapanabilen bir ürün olduğu için garanti kapsamından çıkması mümkün değil. Ama ekran kartını açarsanız çıkma ihtimali yüksek. Kullanım şekline uygun olarak kasa açılabilir problem teşkil etmiyor.
  11. Xeaph

İşlemci değiştim. Bir şeyler ters gitti

Başkan ben de işlemcimi yükselttim yakın tarihte. İlk açıp kullanmalarda o gecikmeli açılış oluyordu. Bios u güncelledikten sonra 1-2 aç kapadan sonra düzeldi.
  12. Xeaph

güçsüz pc+konsol vs güçlü pc

O fiyata alınabiliyorsa güçlü pc derim ben
  13. Xeaph

Arkadaşlar bu değerler normal mi?

Teşekkür ederim dostlar
  14. Xeaph

Teşekkür ederim
  15. Xeaph

Ben de onu anlamadım o yüzden sizlere sormak istedim.
  16. Xeaph

Arkadaşlar elimdeki ssd bu, aldığım değerler normal mi? Değilse ne yapmam gerekiyor bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim. https://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-ocz-500gb-rc500-nvme-m-2-sata-ssd-okuma-1700mb-yazma-1600-mb-.html
  17. Xeaph

Fps değerlerim düştü

18. Xeaph

Fps değerlerim düştü

Arkadaşlar 3 ay önce almış olduğum sistemim yaklaşık bir haftadır kendini tasarruf moduna almış gibi fps değerlerini düşürüyor, işlemci ve ekran kartı kullanımını kısıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı? Msı anakart ve amd işlemci kullanıyorum
Top Bottom