Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Bilgisayarım formattan sonra donmaya başladı, ne yapabilirim?

monitör hz kontrol eder misin acaba hz mi düştü kasıyor olarak hissedebilirsin 144 hz kullanıyorsan 60 a falan düştüyse
  2. Xpertronic

Va panel mi ips panel mi ?

IPS renk canlılığı olarak daha iyi diye biliyorum bende de va panel var ama renk kalitesinden memnunum IPS kullanmadığım için ikisi arasında kıyaslama yapamıyorum ama bütçene hangisi daha cazip geliyorsa onu tercih et
  3. Xpertronic

Valorant oynarken ekran dondu ve yeniden başlatıldı

Dün oldu da bugün görünür mü baksam ?
  4. Xpertronic

Valorant oynarken ekran dondu ve yeniden başlatıldı

Dün Valorant oynuyordum yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum bilgisayarımı ilk defa başıma geldi. Ekran dondu ve ses gelmeye başladı 3 4 saniye bu şekilde devam etti daha sonra bilgisayar kendini tekrar başlattı. Tekrar oyuna girdim biraz oynadım herhangi bir sıkıntı olmadı. Neden kaynaklı olmuş...
  5. Xpertronic

Modem Tenda v12 750 tl

Keenetic Extra DSL alabilirsin eğer bütçe varsa 2 senedir kullanıyorum sürekli güncelleme alan kendini geliştiren bir ürün
  6. Xpertronic

Çözüldü✓ GT2 efso ekran kartım dönmüyor hiç

belli sıcaklık derecesine gelmeden dönmez
  7. Xpertronic

Bi̇lgi̇sayari Yatarken Güc Kaynagi̇ndan Kapatsam Bi̇rsey Olurmu

fişini çekebilirsin prize takılı olan kısmını
  8. Xpertronic

Çözüldü✓ Yeni sistemde anlık takılmalar

temiz kurulumla farklı driver dener misin, bende yeni driver güncellemiştim anlık donma takılma yaşıyordum eski drivera döndüğümde hiçbir sorun yaşamamıştım deneyebilirsin istersen
  9. Xpertronic

Biosdan anlayan biri yardımcı olabilir mi ?

Olmadı malesef 1621877431 Farklı bir ayardı ne olabilir başka?
  10. Xpertronic

Nereden geleceğim oraya
  11. Xpertronic

Bios güncelledim ayarlarım gitti hava soğutma kullandigim için işlemci fan error hatası alıyorum 1 tane ayardan bunu kapatabiliyorduk o neydi yardımcı olurmusunuz. 2. Konu açtım ama bios ekranında kaldigim ve konu yükseltmem olmadığı için kusura bakmayın
  12. Xpertronic

pc yi ne zamanda bir temizlemeliyim

bende bugün temizlicem diye diye öyle gidiyor :D bir ara komple söküp ayrıntılı temizlik yapmam lazım ama ne zaman D: bence 3 veya 6 ay gibi süreler iyi gibi kasanın toz durumuna bağlı olarak
  13. Xpertronic

Steam indirme hızı iyi mi

kötü malesef keşke şu internet mevzusunu aşabilsek her yerde hızlı internet kullanabilsek.
  14. Xpertronic

Makro mouse yasal mı ?

silah değiştirme,mesela bir yeteneği mouse veya klavye tuşuna atamaktan bir sıkıntı olmaz silah için kullanılan makro sekmeme gibi bunlarda sıkıntı oluyor
  15. Xpertronic

Makro mouse yasal mı ?

ne için kullanıyorsun mesela ?
  16. Xpertronic

Makro mouse yasal mı ?

makro rekabetçi bütün oyunlarda ban sebebidir.
  17. Xpertronic

Makro mouse yasal mı ?

Ban sebebi makro kullanma kullandırtma makro ile oynayabiliyorsan hiç oynama zaten, sonra hile açmadım ban yedim oluyor :)
  18. Xpertronic

VALORANT Oyunum Buglu

Bende de silah çekme olayı oluyor oyunla alakalı bilgisayarınla ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum
  19. Xpertronic

Format sonrasi hangi driverlar kurulmalı ?

Chipset kurdum ve ekran kartı driver kurdum başka kurmam gereken herhangi bir driver var mı dostlar ?
Top Bottom