Arama sonuçları: *

1. YahyaKorkut

Pc açılıyor ama windows donuyor

Windows 10, tamamdır deniyorum
  2. YahyaKorkut

Farklı bi ssd denedim olmadı ram denedim yine olmadı ekran kartı denedim o da olmadı anakart ve işlemci kaldı onlar da meçhul
  3. YahyaKorkut

Benchmark yaptığımda ram tam performans vermiyordu onun dışında her şey normal idi
  4. YahyaKorkut

ryzen 3 3100 işlemci b450 ms2h anakart gıgabyte asus rx 560 ekran kartı sandisk m2 ssd hyperx fury 8 gb 3200 mhz ram ek olarak 2 ssd var 120 gb ve 240 gb şeklinde 1716317308 farklı bi ekran kartı taktım aynı sorun devam etti temizlik ve detaylı bakım yaptım disk tarama vs her şeyine baktım...
  5. YahyaKorkut

bi problem çıkmadı tam tarama yaptım ama hala aynı devam ediyor sorunu
  6. YahyaKorkut

donanımlar sağlam bu çözümleri denicem 1716292200 Bunları nerden açıcam peki
  7. YahyaKorkut

Pc yi normal bi şekilde açıyorum ama açıldıktan bi süre sonra donuyor mouse oynuyor ama hiçbir işlem yapmıyor sadece tab tuşu ile zor bela işlem yapıyorum bu sorun ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  8. YahyaKorkut

Mavi Ekran Pc açılıyor ama sonradan donuyor acil yardım

Depolama için takılı 1 m2 2 normal ssd 1 de hdd var
  9. YahyaKorkut

Mavi Ekran Pc açılıyor ama sonradan donuyor acil yardım

Değerli forum sakinleri pc normal bi şekilde açılıyor ya bi süre sonra ya da kilidi açtıktan sonra mouse vs hareket ediyor ama hiçbir işlem yapmıyor sanki Windows arka planda gözüküyor gibi oluyor bunun sorunu ne acaba yardımcı olursanız sevinirim
  10. YahyaKorkut

yazıcı driveri indiriyorum ama kullanılmıyor

Windows 10 yazıcı driverini indiriyorum ama kullanılmıyor yardımcı olursanız sevinirim bu şekilde oluyor
  11. YahyaKorkut

Mavi Ekran pc sürekli mavi ekran vermeye başladı

genelde oyunu kapttıktan sonra oluyor yardımcı olabilir misiniz? minidump dosyası: https://drive.google.com/file/d/1WvxQf8waEe44lJwXEoOvc1Wm4XbyfQ7P/view?usp=sharing
  12. YahyaKorkut

Mavi Ekran pc durduk yere mavi ekran verdi

peki teşekkür ederim iyi forumlar
  13. YahyaKorkut

bir kere ekran kartı driver hatası verdi ondan kaynaklı olabilir mi
  14. YahyaKorkut

kendi kendine mavi ekran verdi yardımcı olursanız sevinirim https://drive.google.com/file/d/1WvxQf8waEe44lJwXEoOvc1Wm4XbyfQ7P/view?usp=sharing
  15. YahyaKorkut

Bilgisayarı yeni topladım açılmıyor

1000 tl falan
  16. YahyaKorkut

Peki ekran karti olarak ne önerirsiniz
  17. YahyaKorkut

Tamam hocam benim eski pc öyle çalışıyordu kafa gitmiş bende de m*l gibi deniyorum sabahtan beri :)
  18. YahyaKorkut

Yanı üstündeki dahili vga girişi bi işe yaramıyor mu
  19. YahyaKorkut

Bilgisayarı yeni topladım tuşa basınca ışıklar yanıyor klavye mouse falan da yanıyor ışıkları ama ekran gelmiyor sorun ne olabilir Not:ekran kartı takmadım Sistem ryzen 3 3100 gigabyte b450m s2h Fsp hydro k 500 Gametech x coler kasa Kule tipi soğutucu Sandisk 250 gb 3D m2 ssd
Top Bottom