Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Uygulamalarda Resi̇m Gi̇bi̇ Si̇mge Çıkma Sorunu

Çok fazla uygulama mı bu şekilde yoksa bazıları mı? Yalnızca store ve office böyleyse mesela güncel olmayabilir, belki bundan kaynaklanıyordur. Yine de tuhaf bir sorun ilk kez karşıma çıktı. Daha önce birlikte aç deyip fotoğraflar uygulamasını seçmiş olabilir misiniz herhangi bir exe uzantılı...
  2. Yasin Çelik

Ekran Kartını Değiştirmelimiyim ?

4000 serisinden iyi bir ekran kartı olmayacaksa değmez bence. Tabi işlemci besleyecek mi orası ayrı bir konu zaten. 3060'ı besler ama onu da 6600'le değiştirmeye değmez.
  3. Yasin Çelik

CS GO da 400 fps limiti var mı varsa nasıl kaldırabilirim?

Anladım. :) Ama şahsen belli bir FPS'e sabitleyerek oynamanı öneririm sistemi gereksiz maks performansta zorlamanın manası yok. 300'e kilitle yeter zaten sana.
  4. Yasin Çelik

CS GO da 400 fps limiti var mı varsa nasıl kaldırabilirim?

Monitörün kaç hz ki dostum fazlasını ne yapacaksın? :D
  5. Yasin Çelik

bu ürün orjinal midir ?

Yan sanayidir, orjinalini bu fiyata alamazsınız.
  6. Yasin Çelik

Windows 10 key nerden alabilirim

Key alma dostum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  7. Yasin Çelik

Driver Booster ile sürücülerimi güncelledikten sonra ses gelmiyor

Her noktasına katılıyorum, bu adımları takip etmelisiniz.
  8. Yasin Çelik

Windows açıldığında görüntü kayması

Tuhaf bir sorun açıkçası bilemedim. Daha önce yaşayan varsa belki size yardımcı olabilir.
  9. Yasin Çelik

Bilgisayara win 10 kurulmuyor açamıyorum bilgisayari

Daha önce çok win10 kurdum ama unuttum adımların çoğunu. Doğru şekilde kuruyorsanız eğer bu şekilde bir hata almamanız gerek. SDN'nin Win10 kurulum videosu vardı ona bakarak kurun pek iyi bilmiyorsanız. Eğer kurulumu iyi biliyor ve yine bu hatayı alıyorsanız maalesef bilgim yok benim de. Rez...
  10. Yasin Çelik

Uygulama Olmadan Klavye Rengi̇ Deği̇şme Msi̇

Lütfen konu içeriğini buradan cümle formatına getirin: https://convertcase.net/tr/
  11. Yasin Çelik

Windows açıldığında görüntü kayması

Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Bir de Display Port kablosu kullanmanızı öneririm.
  12. Yasin Çelik

Mavi Ekran Cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılacak sorunu

Son yüklediğiniz programları kaldırın ve aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştirmeleri yapın. Her şeye format diyenlere ben de sinir olurum ancak internette yer alan çözümlerin tamamını denediniz ve sorununuz çözülmediyse fotoğrafları diskten yedekleyip USB ile yeniden windows kurmanızı tavsiye...
  13. Yasin Çelik

165 Hz monitör R6'da 60 Hz'ye düşüyor

Oyun içinde kare hızı ayarını 165 yada sınırsız olarak değiştirmeniz gerek. R6'de nerede bilmiyorum ama olması lazım böyle bir ayar.
  14. Yasin Çelik

Bilgisayar Her Kapanıp Açıldıgında Klavye Sorunu Yaşıyorum

Aygıt yöneticisinden klavyenizi bulup, sağ tıklayarak 'cihazı kaldır' deyin. Sonrasında sisteminizi yeniden başlatın windows klavyenizin yazılımını tekrardan oto olarak yükleyecektir. Sorunun çözüleceğini düşünüyorum bu şekilde.
  15. Yasin Çelik

kasadan gelen fan sesini yeni psu alarak azaltabilir miyim

Dediğiniz gibi kaliteli bir PSU değilse fan sesinin yüksek olma 'ihtimali' var. Ama asla kesin ondan diyemem zira sistem bilgisi paylaşmamışsınız. Ayriyeten kasanın fanları, ekran kartı fanları, işlemci fanı gibi unsurlar hakkında bilgi sahibi değilim. Her birinden kaynaklanıyor olabilir. PSU bu...
  16. Yasin Çelik

Çözüldü✓ İ7 9700F 2060 VALORANT DARBOĞAZ YAPARMI?

Aslında tam yaşıyorum denemez ama hayattayım. 😄
  17. Yasin Çelik

Çözüldü✓ İ7 9700F 2060 VALORANT DARBOĞAZ YAPARMI?

MSİ Afterburner programından ekran kartı ve işlemci kullanım oranlarını paylaşırsanız sevinirim teyit için. Ama şahsi kanaatim asla darboğaz yapacağını sanmıyorum. Bence zaten yeterli FPS'yi verdiği için sistem kendini yüke bindirme gereği duymuyordur.
  18. Yasin Çelik

Elimdeki Sistem Kaç Para Eder

Konuyu rapor edip silinmesini talep edebilirsiniz. İyi forumlar.
  19. Yasin Çelik

Bende olsa kendim iyice bi araştırırdım fiyatını, sonra foruma sorup orada yazılanları da hesaba katarak kendim bi fiyat belirler o fiyata koyardım. Sisteminiz konusunda ise maalesef yorum yapmayacağım bir süredir piyasaya uzağım.
  20. Yasin Çelik

İşte sıkıntı o zaten, buradakiler sahibindende yazanın altında bir fiyat söylediğinde kabul etmemeye şartlamışsınız kendinizi. Daha yükseğe satanlar enayi mi diye düşünüyorsunuz o zaman sormanız için de bir sebep yok o fiyata koyup anlayın eder mi etmez mi.
Top Bottom