Arama sonuçları: *

1. Y

Armoury Crate Çalışmıyor (Açılıp Kapanıyor)

bir şey ayarlayacaksan ingilizce yap windows u sonra ayarla sonra geri tr ye çek
  2. Y

Armoury Crate Çalışmıyor (Açılıp Kapanıyor)

kankalar bugını söylüyorum hazırsanız windows dilini ingilizce yapın çözülüyor o yüzden ingilizce yaptım hem iyice öğrenmek için hemde uygulama için ingilizcede duruyo bir sorun olmuyo ingilizce kullanın canlar :D 1641287583 aynen daha güncel gelmedi ingilizce kullanmanız lazım o da program...
  3. Y

2. El Laptop aldım kasma sorunu

ne demek önce bir kaliteli termal macun al sonra dene hala düşmezse yada 1 2 gün düşüp tekrar devam ederse aldığın kişi ile iletişime geç derim ama kesin düşerse laptop soğutucu alıp güzelce kullanabilirsin umarım donanımda sorun yoktur :)
  4. Y

monster ın güzel birde kendime aldığım şu fan iş görüyor ikisinin linkide aşağıda kendim aldığım : https://www.trendyol.com/frisby/fnc-5230st-4-adet-fanli-ledli-lcd-kontrol-panelli-pro-standli-notebook-sogutucu-p-45516992 monster ın ...
  5. Y

aynen kanka eğer garantisi varsa kesinlikle garantiyle bir konuş ama garantisi yoksa önce iyi bir teknik servise götür orada termal yenilemeleri yapılsın biri fazla diğeri düşük olsa diyeceğim ki o arızalı ama ikiside uçuk seviyede kesinlikle dediğimi yap termal pad yenilemesi olursa birse öyled...
  6. Y

Termal Macun Değişimi Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

bende ona şaşırdım dedim b450 chipset amd değil mi allah allah ben mi yanlış biliyom kaç yıldır deyi :D
  7. Y

Bu açılış süresi neden böyle ?

o zaman sorunlu olabilir hiç test etmedim :D
  8. Y

bende hepsinde max 100-150gb boş alan var :/ yazılım dosyaları falan güzel yer tutuyo
  9. Y

yani ideal gibi bence 8-10 saniye bende mesela r5 3600 1660s xpg sx8200 512gb var (sistem yüklü olan) ayrıca 500gb 3 adet harddisk var açılış hızı 11.3 yazıyor bende de
  10. Y

benim bildiğim tuşa basıp bios ekranını gördüğün yerden itibaren olması lazım o sürenin windows olarak değil diyebiliyorum yanlışta olabilir kesin bir şey diyemiyorum
  11. Y

PC'de Devamlı Bir Ses Açılıyor

kanka ben o kadar bilgisayarın içindeyim ama ilk defa böyle bişey görüyorum hayret vallaha neden anlamadım
  12. Y

PC'de Devamlı Bir Ses Açılıyor

hiç öyle bi sorun yaşamadım ama format düzeltir gibi windowsun ayarlarından kaynaklandığımı düşünüyorum çünkü
Top Bottom