Arama sonuçları: *

1. Yorguntitan

ram kullanım miktarı

Çalıştır msconfig hizmetler den kullanmadığınız fakat arkaplanda çalışan bir çok uygulamayı ve sistem bileşenlerini kapatabilirsin.
  2. Yorguntitan

DRAM hatası alıyorum

Sistemi ilk topladığımda bende de aynısı oldu, ramlerin pinlerini mikrofiber bezle silip taktım düzelmişti.
  3. Yorguntitan

Oyun Oynarken Sistemim Kapanıyor

O güç kaynağı o sistemi rahat götürür. Güç kaynağının üzerinde 12 vol üzerinden verebildiği watt miktarı yazar. Seninki 500 küsürlü bir şeydir. Sistem bileşenlerinin harcadığı gücü, güç hesaplama sitelerinde hesaplayabilirsin. Ama tahminimce rahat yeter o psu. Isı kaynaklı olabilir. CPU temp...
  4. Yorguntitan

bilgisayar çok ısındı yardım acil

Sistem hoştayken görev yöneticisini aç, uygulamaları CPU kullanımı yüksekten aza doğru sırala. Anormal CPU kullanan bir uygulama var mı kontrol et ilk. İşlemci fanı temiz mi kontrol et. Temizse elinle yokla tam oturmuş mu bir anormallik var mı. Garip bir ses olmadığından emin ol. Sistem...
  5. Yorguntitan

Oyun oynarken ekranın gidip gelmesi

Görüntü kablosunu sorun yok değil mi, farklı kablo ile dene istersen emin olmak için.
  6. Yorguntitan

Oyun Oynarken Sistemim Kapanıyor

Sıcaklık değerleri hakkında bir fikrin var mı? Boşta yada hafif işlemlerde CPU sıcaklığı ne durumda?
Top Bottom