Arama sonuçları: *

1. Yphen

Parça değişimi sonrası pc görüntü gelmiyor

Eski işlemciyi taktım şuan hala boot ışığı yeşil yanıyor ve yine görüntü yok
  2. Yphen

Parça değişimi sonrası pc görüntü gelmiyor

Selamlar, işlemci ve sıvı soğutucu değiştirdim montaj tarafında sorun olmamasına rağmen monitöre görüntü gelmiyor anakartım ASUS ROT STRIX B650-A GAMING WİFİ anakartı ilk aldığım da bios update atmıştım 9600X’i desteklediği bios sürümüne de baktım çok eski ve ben zaten kart gelince update...
  3. Yphen

Rust oynarken PC kilitleniyor?

Sıcaklıkları kontrol etmedim ama LE MARRS 500'ün soğuttuğunu düşünüyorum hocam bir de şöyle bir şey var ne zaman yapacağı belli olmuyor bu bahsettiğim olayın.
  4. Yphen

Rust oynarken PC kilitleniyor?

Dostlar selamlar beni krize sokan bir durum var Rust oynarken belirli bir süre de bazen pc anlık donuyor geliyor bazen de komple kitleniyor bazen de sesler gidiyor kulaklıktan vs. Ama sadece Rust oynarken bu hatayı alıyorum cs'de veya valo'da bu sorun yok ve hatanın neyden kaynaklandığını da...
  5. Yphen

Oyunlarda Ekran Donması ve GPU Çökmesi Sorunu – PSU Kaynaklı Olabilir mi?

Oynadığınız oyun Rust mı?
  6. Yphen

Armory Crate RGB ve Fan Xpert 4 hata?

Değişen bir şey olmuyor hocam Lian Li'nin fanları kendi halinde soft şekilde renk ve animasyon verirken Aura Sync'ta bu olmuyor.
  7. Yphen

Fanları nereden kontrol edebilirim?
  8. Yphen

O konuda bahsettiğim anakart MSI anakarttı bu yeni aldığım anakart ve evet şükür hiç bir sorunu yok. O MSI anakart problemliydi zaten bir sürü sorunu vardı ya her türlü garantiye gidecekti ya da başkasına gidecekti 4250 TL zararım oldu sağlık olsun.
  9. Yphen

Dostlar selamlar asus rog strix b650-a anakartım var ve lian li lancool 216 kasam var lakin Aura Sync ile kafa efekti kasıyor gibi duruyor baya kötü bir animasyon gözüküyor ek olarak Fan Xpert 4 açtığım zaman ise aşağıda ki hatayı veriyor her şeyi güncelledim tekrar tekrar ama yine aynı.
  10. Yphen

Bilgisayarda BIOS flashback yapılmıyor ve sistem gecikmeli açılıyor

Selam dostlar, Ufak bir sorunumdan bahsedeceğim. Anakartım MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5. Bu anakartla ilgili birkaç problemim var ve bunların benden mi kaynaklı olduğunu merak ediyorum. İlk olarak, flashback işlemi yapmıyor. Her türlü yolu denememe rağmen flashback ışığı yanıyor ama...
  11. Yphen

MSI Flash BIOS kaç dakika sürüyor?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi PC görüntü vermiyordu sarı kırmızı ez debug led yanıyordu bende bios update atmak için flasha güncel bios attım ve kasanın arkasına takıp düğmeye bastım yandı söndü yandı söndü sabit kaldı 15-20 dk oldu hala yanıyor ne yapmam lazım? Anakart: MSI B650M...
  12. Yphen

DeepCool LS720 fandan gelen tıkırtı sesi?

Arkadaşlar selamlar, Sıvı soğutmanın bir fanından tıkırtı sesi geliyor sanki bir yere sürtüyormuş gibi bunun sebebi nedir veya nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  13. Yphen

Kasa fanlarının ve sıvı soğutmanın fanları hızlı çalışıyor?

Arkadaşlar selam başlıkta biraz garip anlattım fakat olay tamamen şu kasa fanlarımı ve sıvı soğutmayı Fan Xpert ile standart modda çalıştırdığım da işlemci sıcaklığım 53 derece oluyor ve artıyor fakat Turbo moda alınca 32 derecelere kadar düşüyor buna tam olarak nasıl bir ayar çekmem lazım...
  14. Yphen

Bilgisayar fazla ısınmaya başladı

İşlemcinin stok soğutucusu ya da herhangi bir soğutucu mevcut mu?
  15. Yphen

5600X Sıcaklık Sorunu NZXT H510 ELİTE

Dediğim 3 adet soğutucuya bakın yt’den orada daha detaylı incelemeler mevcut eğer ses sorunları varsa yazın sıvı soğutma önerisi yapalım :)
  16. Yphen

Yapmazlar siz oyun oynarken oyuna mı odaklanıyorsunuz yoksa kasanın içinde fan sesine mi? Bu tür soğutucular fiyat performans olarak önde oldukları için hem önerilen hem de şikayet almayan soğutucular açıkçası ben sesleri ile alakalı şikayet görmedim ancak bütçeyi biraz arttırırsanız hem sessiz...
  17. Yphen

Sıvı soğutma gereksiz bir para israfı olur aynı paraya sıvı soğutmadan daha iyi soğutan kule tipi soğutucular var örneklersek eğer Fuma 2 - SE 224 XT - T6 gibi soğutucular performans olarak daha iyiler ve fiyatları da makul, Bunlara ek kasanın ne kadar MESH olduğu da önemli istersen işi...
Geri