Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Format Atarken Ekranda Siyah Çizgiler Oluşuyor ve Öyle Kalıyor

Aynısı bende oldu. Format attıktan sonra Windows yüklendikten sonra yeniden başlatırken USB yi çıkarmayı unuttum. Çizgiler gelip tekrar win yükleme yerine gwldi
  2. Yunus Emre 16

Format Atarken Ekranda Siyah Çizgiler Oluşuyor ve Öyle Kalıyor

Format atarken, PC otomatik yeniden başlamaya çalıştığında USB yi çıkar. Kurarken yeniden fln başlatıyor ya, ekran kapandikdan sonra hemen USB yi çıkar,sonra o kendiliğinden geri açılır. Bilgim bu kadar
  3. Yunus Emre 16

Darboğaz sorunu ve fikir önerisi . Yardım pls

Peki, düzgün bir şekilde OC yapsam perf. Artışı olur mu 1617622806 Çekip atacağım yeni konu olarak
  4. Yunus Emre 16

Darboğaz sorunu ve fikir önerisi . Yardım pls

Selamunaleykum . Benim bir laptopum var. Valorant oynarken arada takılıyor. Oyun içinde pcnin durumu 1. Ve 2. Fotoğraf takı gibi. Bu fotoğraflarda oyun ayarları en düşük ayarlara alınmış hâli. Sizce bu bir darboğaz mıdır, nasıl çözülür. Ve ben bu pcye düzgün OC yapsam ne kadar daha fazla...
  5. Yunus Emre 16

Diskimde sıkıntı var

Diskin toplam alanı 1 TB yerine 480 mb
  6. Yunus Emre 16

Diskimde sıkıntı var

Benim laptopum var. Cmd den cipher/W/C adlı kodu yazdım. Sonra PC çöktü. Arada bir açılıyordu. Harddiskimi tanımıyordu. Harddrive not installed diyordu. Bı şekilde format attık. Windows u USB den yüklerken sorun yaşadık. Yükleyeceğimiz diski sorduğu yerde ; sistem için ayrılan 0 bölüm 1 0 bölüm...
  7. Yunus Emre 16

FPS değerim normal mi?

Resmi çektiğimde boyut çok büyük dedi,başka bir telefonla çekip kendime attım
  8. Yunus Emre 16

FPS değerim normal mi?

Valorant da en düşüklerde(çözünürlük full yani 1366x768 60hz) fps 40-70 arasi iken herşeyi en yükseğe aldığımda (çözünürlük full) FPS 20-55 arası. Kalite Hem düşüklerde hem de yükseklerde olduğunda da arada lag giriyo FPS anlık 10 un altına düşüyor. 1) normal mi? 2) benim PC iyi mi?? 3) bu anı...
  9. Yunus Emre 16

RTX 2060 İle FPS Değerlerim Normal Mi?

Bu biraz parça uyumluluğuna bağlı bence
  10. Yunus Emre 16

Yalnız,bu monitör dahil 700 1611340411 Pardon yanlış yazdım. 7000
  11. Yunus Emre 16

Monitörü şey için sordum. Konuyu açan kişiye monitörünü sordum
  12. Yunus Emre 16

Ayn. Sonuçta 80+ sertifikası var
  13. Yunus Emre 16

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t-10/
  14. Yunus Emre 16

Toplam 7000
  15. Yunus Emre 16

Sence bu nasıl? 1611340023 Peki monitör ne
  16. Yunus Emre 16

Darboğaz nedir, alacağımız sistemde darboğaz olup olmayacağını nerden anlarız?

Selamünaleyküm cümleten. Resimdeki sistemi ele alacak olursak; darboğaz yaşanır mı, darboğaz nedir, nasıl anlaşılır yazar mısınız?
Top Bottom