Arama sonuçları: *

1. Y

xfx RX5500 xt 8gb ekran kartı kullanımı düşmesi

1 tane ssd 1 tane m2 ssd var pc de ikisinede alsamda aynı sorun devam ediyor sıcaklık dan olabileceğini düşünüyorum kapalı bir kasam var amd üzerinden fan ayarlarını bu şekilde yaptım başka tavsiyeniz var mı yada fan ayarı önerisi ?
  2. Y

3 yıldır ekran kartı bakımı falan yapmadım ama o dediğiniz frekans olayından kaynaklanıyor olabilir kapalı bir kasam var bu yüzden sıcaklık normalden hep fazla oluyor onun için bir ayar çekebilir miyim acaba ?
  3. Y

cod warzone oynayamıyorum bile devamlı fps 5-6 arası diğer oyunlarda örnek olarak cs veya apex fps yüksek ama birden bire ekran kartı kullanımı düşüp 2-3 fps lere iniyor bir warzone da oyunu oynatmıyor kaç kere format attım eskiden format atınca düzeliyordu artık düzelmiyor
  4. Y

her türlü aynı sorun oluyor neden olduğunu anlamadım hala
  5. Y

ekran kartı en fazla 78 derece oluyor işlemcide fazla ısındığını söyleyemem
  6. Y

bilgisayarı aldığımdan beri bazı oyunlarda (çoğu) 10-20dk da bir 1-2dk lık aşırı fps düşmesi oluyor ekran kartı kullanımı %4-6 lara kadar iniyor sorun ekran kartında olduğunu düşünüyorum çözüm önerisi olan var mı yoksa ekran kartı önerir misiniz pc: b450m s2h v2 ryzen 5 2600x xfx rx5500 8gb...
  7. Y

herhangi bir işlem yaparken pc aniden donup kalıyor

chrome da gezinirken yada farklı bir işlem yaparken pc aniden donuyor ve hiç bir işleme yanıt vermiyor anca kapatıp yeniden açınca düzeliyor uzun süredir yaşadığım bir sorundu bu aralar devamlı yaşamaya başladım sistem özellikleri: rx5500xt 8gb ryzen 5 2600x gigabyte b450m s2h v2 16gb ram...
  8. Y

kasa üstü toz filtresi

arkdaşlar benim kasamın üstünde toz filtresi var ama onu nasıl temizlicem bilmiyorum bilen varmıdır ?
Top Bottom