Arama sonuçları: *

1. YusufB

Windows nasıl etkinleştiririm ?

tamam aga eyvallah menemeni hak ettin
  2. YusufB

aga başka ne yapabilirim ki
  3. YusufB

İnternette gördüm cmd yi yönetici olarak başlatıp bazı kodlar giriyolar yeni format attım nasıl yapmalıyım ?
  4. YusufB

Pc yi güvenli modda başlattığımda input not supported hatası

işte f8 de o seçenek gelmiyor bende diskleri gösteriyor hangisinden başlatmak istersiniz gibi bişey diyor çok küçük bi panelde
  5. YusufB

Pc yi güvenli modda başlattığımda input not supported hatası

msconfig den güvenli önyükleme seçeneğini işaretledim ve restart attım sonra input not supported ekranı geldi daha da düzelmedi restart attım olmadı başlarken f8 basınca da diskleri açıyor windowsu başlatmak istediğiniz diski seçiniz falan diyor herhalde format atmak da istemiyorum yardım edin...
  6. YusufB

Origin Açılmıyor Tepki Vermiyor

Origine tıklıyorum tepki bile vermiyor görev yöneticisinden falan kapıyorum her şeyi denedim dll dosyaları bozuk galiba nasıl düzeltebilirim dll dosyalarını
  7. YusufB

Lol yüksek fps alırken birden düştü

off değişmedi kasayı tekmelicem şimdi
  8. YusufB

tamam sağol
  9. YusufB

Oyun Sabit diske kurulu windows güncelleme yaptım sonra böyle oldu orta ayarlarda oynuyorum. Sorunla karşılaştığımda ultraya çektim bi 10 saniye falan 200 fps oldu sonra yine aynı
  10. YusufB

Arkadaşlar lolde 250 fps falan alıyodum işim vardı pc yi kapadım eve tekrar geldiğimde fps 70-100 arası oluyor. Rainbow Six te 150 fps Witcher 3 te 100 fps alıyorum. Darboğaz olduğunu düşünmüyorum RX570 i3 9100f 8GB ram H310M R-R 2.0
Top Bottom