Arama sonuçları: *

1. Zapt

Çözüldü✓ Minidump dosyalarımı inceler misiniz?

Bluetooth cihazını kasaya taktığımda denetim masasında aygıtlar ve yazıcılar kısmında bluetooth aygıtı yerine xbox kontrolcümde bağlı olmamasına rağmen bir ünlem işareti vardı. Yani bluetooth sorunsuz çalışıyor fakat bütün sorunu çıkaran kontrolcüymüş. Kontrolcüyü kaldırdım ve yeniden...
  2. Zapt

Kasadan çıkarıp pc yi yeniden başlatıyorum. cihazı pc açıkken yeniden taktığım an mavi ekran veriyor. Açıldığında driveri kuruyorum fakat sorun hala aynı ve üstündeki ünlem gitmiyor. Farklı bir pc de denicem birazdan ürün çalışıyor mu diye çalışırsa komple bütün bluetooth ile alakalı her şeyi...
  3. Zapt

Sorunu bir nevi çözdüm. Sorun aygıt yöneticisinde ünlem işareti olan bluetooth aygıtındaymış. Tp-link U500 modeli harici bir aygıt olduğundan kasa ile bağlantısını kesince mavi ekran sorunu çözüldü. Fakat şimdi de bu bluetooth u tekrar nasıl yeniden kullanabilirim diye araştırıyorum...
  4. Zapt

Telefonun internetini kullanmak için usb ile bağlanmıştım. Ondan sonraki pc yi yeniden başlatmamda sistem her zorlandığında mavi ekran yiyorum. Normal internette gezinirken sorun yok ama Steam i her açtığımda daha steam güncelleştiriliyor yazısında mavi ekran yiyorum. XMP ve Undervolt vardı...
  5. Zapt

Mavi Ekran Minidump dosyama göz atabilir misiniz?

pardon kankam hiç açmadım bilmiyordum
  6. Zapt

Usta anakartı tahmin mi ettin geçmiş konulara mı baktın korkutuyosunuz beni :D:D
  7. Zapt

Az önce DPC_WATCHDOG_VIOLATION hata kodlu mavi ekranı karşıma çıktı. Minidump dosyamı inceleyebilir misiniz?
  8. Zapt

TP-Link UB400 aygıtı çalışmıyor.

Yaklaşık 1 seneden fazla olmak üzere kullandığım bluetooth aygıtının bugün çalışmadığını fark ettim. Usb de herhangi bir hasar yok. Güncelleştirmelerim de tam. Tp-linkin kendi sitesinden driverlerini kurdum ve windows intel bluetooth u tekrar indirdim fakat sonuç aynıydı. Aygıt yöneticisinde...
  9. Zapt

Bilgisayar bazen aniden donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Bilgisayar zorlanmıyorken örneğin düşük sistemli oyunlar oynarken bilgisayar bir anda donuyor alt tab vesayre hiçbir şey yapamıyorum. Sadece arka plandaki oyunun sesi geliyor o kadar. bilgisayarı yeniden başladıkça hiçbir şey olmamış gibi pc güzelce çalışıyor. Bu çok sık yaşanmıyor haftada 1 kez...
  10. Zapt

Bilgisayarım fazla mı ısınıyor?

İdeal çalışma sıcaklığı nedir peki? 1649683436 Eklemeyi unutmuşum cyberpunk da alıyorum bu değerleri
  11. Zapt

Bilgisayarım fazla mı ısınıyor?

Masaüstü bilgisayara sahibim rtx 2060 ve r5 3600 lü bir sisteme sahibim msi afterburner a baktım Cyberpunk 2077 oynarken ekran kartı 60 ile, İşlemci ise 72 ile çalışıyor. Bu sıcaklık değerleri normal mi? (İşlemci stok fan ile soğutuluyor.)
  12. Zapt

Bilgisayar bios ekranında takılıp kalıyor

Evet düzeldi sağ olun
  13. Zapt

Evet, nasıl bildiniz?
  14. Zapt

2 3 ay önce yeni bi bilgisayar aldım ve son günlerden güncelleştirmelerden sonra pc bios ekranında takılı kalmaya başladı beklememe rağmen bir şey değişmiyor ama yeniden başlatınca düzeliyor bu sorun nasıl çözebilirim
  15. Zapt

Pc siyah ekranda kaldi

Oyunu kapatmadan direk bilgisayarı kapattıysan bende de o sorun oluştu format attım düzeldi harddisk ile alakalı bence
  16. Zapt

Laptop bluetooth sorunu

aygıt yöneticisinde devre dışı gözüküyo aygıt takılı değil diyor eski laptop driveri nerde bilmiyom
  17. Zapt

Laptop bluetooth sorunu

laptopu bi açtım bluetooth aygıtı yokmuş gibi gösteriyor acaba bi kısayol fn ile felan açılıyor mu?
  18. Zapt

Kasayı temizledikten sonra mavi ekran

Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun geniş siyah bi kablo çıkmış harddiskten taktım onu açıldı
  19. Zapt

Kasayı temizledikten sonra mavi ekran

Durdurma kody bad system config info diyor
Top Bottom