Arama sonuçları: *

1. Z

Internete bağlanamıyorum

bilgisayarı ilk açışımda hiç bir zaman internete bağlanamıyorum kapat aç yapıyorum bazen 2. bazen de 3. açışımda bağlanıyor pc kablolu bu arada internet bağlantım
  2. Z

Usb 3.0 girişi !!!!!

ne kadar denesemde olmuyor
  3. Z

Usb 3.0 girişi !!!!!

biraz denedim epey girmede zorlanıyor çokta bastırmak istemedim bu yüzden
  4. Z

Usb 3.0 girişi !!!!!

kasanın üst tarafında 3.0 var kablosuz klavyemin aparatını oraya takabilirmiyim
  5. Z

Usb 3.0 girişi !!!!!

takılmıyor kral
  6. Z

Usb 3.0 girişi !!!!!

kasada 2 tane usb 3.0 girişi var ancak bendeki ekipmanlar usb 3 değil usb 3 den usb 2.0 döndüren bir şey var mı var ise önerir misiniz? kaliteli olsun
  7. Z

Dahili ekran kartı !!!!

7800x3d işlemcci 5070 ti kullanıyorum ama ayrıca birde dahili gpu var bunu aygıt yöneticisinden devre dışı bıraksam bir sorun olur mu
  8. Z

Yeni pc sonrası yapılmaması gerekenler

Driverları ne ile güncellemek lazım
  9. Z

Yeni pc sonrası yapılmaması gerekenler

bir çok konu gördüm hep yapılması gerekenler diye peki sizin asla yapmamalısın dediğiniz bir şey var mı yeni pc aldıkdan sonra
  10. Z

Görseldeki sorun neden kaynaklanıyor

Böyle bir sorun ile karşılaştım biosa girip hiç bir şey yapmadan kaydedip çıkarsam açılıyor PC
  11. Z

Pc bakım temizlik !!!

istanbuldayım önerebilirsin
  12. Z

Pc bakım temizlik !!!

beyler pc bilgim sıfır bu yüzden aldığım sistemdeki sıvı soğutmayı lianli fanları vs gibi ürünleri montaj yapıcak yer arıyorum güvenilir bildiğiniz yer var mı fiyatı önemli değil
  13. Z

Yeni sistem toplama sonrası

UV + curver bunlar ne tam olarak
  14. Z

Yeni sistem toplama sonrası

yeni bir pc topladım da nvdia ekran kartı amd işlemcili aldıkdan sonra şunları kesin yapmalısın dediğiniz ayarlar var mı
  15. Z

Kasa üstünde yanıp sönen kırmızı ışık

biri bana ssd ışığı demişti
  16. Z

Parça değişimi sonrası

https://www.itopya.com/goodram-1tb-px600-gen4x4-m2-nvme-ssd-5000mb-okuma-3200mb-yazma_u23287 https://www.itopya.com/intel-core-i5-13400f-25ghz-30mb-onbellek-10-cekirdek-soket-1700-10nm-islemci_u21344...
  17. Z

Parça değişimi sonrası

anakart ram veya işlemci değişimi sonrası bir şey yapmadan kullanıla biliyor mu ?
  18. Z

Dlss açınça işleme çözünürlüğü devreye giriyor

oyunlar da dlss açınca işleme çözünürlüğü devreye girip 1281x721 çekiyor bu görüntüyü bozar mı bozuyorsa nasıl iptal edebilirim
  19. Z

Uygulama açıkken pc yi kapatma

steam dc opera gibi uygulamalar açıkken önce hepsini kapatıp sonra pc yi kapatıyorum hiçbirini kapatmadan pc yi kapatsam sorun olurmu
  20. Z

Yeni pc de bi anda fps düşme sorunu

bu ayar nasıl kapatılıyor birde tam olarak ne işe yarıyor bu ayar ?
Geri