Arama sonuçları: *

1. A

KASA TEMİZLİĞİ YARDIM

Kasanın içine fön tut soğuk ayarda mis gibi olur
  2. A

Sistemimde ne Yükseltebilirim veya Yeterlimidir?

Eylül 2023 de almıştım sistemi sıkıntı olmaz demi yav bide kaç k lazım psu için düzgün
  3. A

psu ne gibi bir etken hocam fazla bilmiyorumda yetmez mi yoksa markadan falan dolayımı 1732813053 psu ne gibi bir etken hocam fazla bilmiyorumda yetmez mi yoksa markadan falan dolayımı
  4. A

eksiklerimi bilmiyom ki değiştiriyim
  5. A

eyvallah sağ ol hocam
  6. A

2 adet hocam toplam 16 gb 1 tb de hdd takdım da baya eski bi hdd
  7. A

Anakart: Gigabyte H610M H V2 DDR4 Ekran Kartı: Gigabyte rtx 4060 ti eagle oc 8gb İşlemci: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400F, 2500 Mhz, 10 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci Ram: GSKILL 8gb Ripjaws 3200mhz PSU: GameBooster GB-W002B 659w 80+ SSD: Goodram 512gb px500 m2 2000 okuma /1600 yazma Sıvı...
  8. A

Sistemim iyi ama Düşük fps alıyorum

Hocam breeze mapinde bu 700-800 alıyordum da
  9. A

Sistemim iyi ama Düşük fps alıyorum

Ekran kartım 4060 ti işlemcim ise i5-13400f. Sistemi yeni aldığımda valorantta 700-800 fps alıyordum fakat bu değer birden 2 ay sonra falan 400-500 e düştü ve ardından şuan 320 yi falan geçmiyor arada bir 350 alıyorum o da sabit değil.Bu fps sorunu neyden kaynaklanıyor bilen birisi yardımcı...
  10. A

Ekran Kartı Sorunum Var

tamamdır teşekkürler hocam
  11. A

Ekran Kartı Sorunum Var

Öncelikle Selamun Aleyküm Ekran Kartım Amd R7 240. Yazılımını yükleyince birden fanlar hızlı calisiyor %100 gibi ve pcnin ekranı gidiyor ama kasa hala calismaya devam ediyor. Bunun sorunu nedir ve nasıl çözebilirim
  12. A

PC çalışmıyor nolur yardım edin

kasanın içinde yuvarlak bisey internete yaz anlarsın. Bios ayarlarını resetler
  13. A

PC çalışmıyor nolur yardım edin

bios pilini çıkart 5-10 dk bekle tekrar tak
  14. A

[Yardım ]Anakartta VGA beyaz led yanıyor

Kablo dediğiniz monitor ve ekran kartına takılan mavi kablo yani vga kablosuysa takılı
  15. A

Apu değil ekran kartımda eski olduğundan kablo takılmıyor ekran kartına gt 730
  16. A

Kasadan başlatıyorum bilgisayarı fakat ekran siyah hicbir şekilde görüntü vermiyor. Kasanın içini açtığımda da VGA beyaz led yanıyor. Bios pil cikarıp ekran kartını ve ramleri söküp tekrar taktım. Ne yapabilirim?
Top Bottom