Arama sonuçları: *

1. admknl

Aoc ekran alınır mı?

Yok hocam öyle patlamadı da sol üst köşede ölü pixel oldu mecazi anlamda söyledim. Başka bir arkadaşımda 6 ay önce itopyadan yine AOC marka monitör aldı. Açılışta ölü pixel ile geldi ama o çok dert etmedi şuan ikiside ölü pixel ile kullanıyor :)
  2. admknl

Aoc ekran alınır mı?

Biz arkadaşa vatandan aldık 32İnc 144p olan bir modeldi açılışta kontrol edildi sorun yoktu işin güzel tarafı o zaten ancak 2 ay sonra patladı maalesef
  3. admknl

Aoc ekran alınır mı?

Hocam AOC iyidir ancak ölü pixel sıkıntısı olanların sayısı biraz fazla iyi araştırmak lazım online alacaksanız özellikle. Ama vatan gibi yerlerden alacaksanız zaten alırken içini alıp kontrol ediyorlar
  4. admknl

Arkadaşımda Benden düşük bir bilgisayar olmasına rağmen benden çok fps alıyor

Bak ben ryzen 3600 + 16 gb 3600 mhx ram + asus rog 1660ti ile 160 fps alıyorum late tflerde sen bana 200ü geçene video gönder ben sana hesabımı veriyim. Bu arada senin fpslerin normal arkadaşın sıkıyor
  5. admknl

Arkadaşımda Benden düşük bir bilgisayar olmasına rağmen benden çok fps alıyor

Hocam late game de o sistemle 250 alması imkansız bak iddia ediyorum imkansız tf videosu çekip yollayın inanıyım
  6. admknl

coil whıne

iade talep et diyeceğim ama 3 hafta geçmiş garantilik sürece gelmiş olabilir bence hiç uğraşmayın verin
  7. admknl

N11 Kargo takip Nasıl oluyor ?

siparişlerim kısmında kargoya verildikten sonra kargo takibi diye buton çıkar ordan takip edebilirsin
  8. admknl

Internet hizi

aslında aynı hızı farklı ölçüm şekliyle yazmışın ama arkadaş güzel anlatmış :) yanı hızlarının birbirinden farkı yok
  9. admknl

installshield wizard hatası

güncelleştirmeyi geri alma yazarak aratın faydalı yazılar bulabilirsiniz
  10. admknl

installshield wizard hatası

windows update i bir versiyon geri alır mısınız düzelecek mi ?
  11. admknl

Bilgisayar Geç Açılıyor

kendiniz format atın açılmada değişen bir şey varsa çakışan driver olma ihtimali yüksek yada boot dosyalarında sorun var
  12. admknl

Kasa aniden kapanıyor.

%99 psu kaynaklı sorununuz var hocam
  13. admknl

PC aniden kapanıyor

termal macun yenilenmesi ve fan temizliği yapılması sorununuzu çözecektir diye umuyorum :)
  14. admknl

Steelseries rival 3 RGB mausun birden takılıyor

Geri iade edin derim hiç uğraşmayın
Top Bottom