Arama sonuçları: *

1. A

Gamerbar kaldirinca dusuk fps

Merhaba, pubg de fps dropu almamak için gamebari kaldırdım ama fps değerlerim dusmeye basladi malesef 80-150 arası gidip geliyor ve kaldırmadan önce 200-300 arasını değerleri görebiliyorumdum malesef kötü oldu, şimdi ne yapacağım? Teşekkürler.
  2. A

Oturum ismini değistiremiyorum

Merhabalar, resimdeki oturum hesabıma bazı işlemler için yetki vermek istiyorum ama, resimdeki oturum hesabını ismini girip adları denetle butonuna basınca, böyle bir hesabın olmadığını söylüyor ve yetkiyi veremiyorum. Bu seferde oturum ismini değiştirip deneyeyim diyorum ama bu kez de denetim...
  3. A

Pc pubg fps drop yemek

16(2x8) gb ram cooler master sıvı Soğutucu var 2 fanli
  4. A

Pc pubg fps drop yemek

Nvidia üzerinden gerekli performans ayarlarını yaptım 10000days ayarları işte. Monitor 500hz, oyun ise en fazla 300 fps ayarlanıyor malesef
  5. A

Pc pubg fps drop yemek

Fps limitsiz biri orta geri kalan hepsi very low işleme ölçeği 100
  6. A

Pc pubg fps drop yemek

Merhabar, 5600 ve 4060ti 1080p sistemim var ve pubg pc steam oynarken çok fazla fps droplar yiyorum, mesela son alana kalınca yani en lazım zamanda adam olmasından mıdır nedir fps 50-80 lere düşüyor ve kasmaktan adamı vuramayip ölüyorum malesef. Bu sistemi alırken birinin youtube videosunda...
  7. A

Pubg dusuk fps aliyorum

Çözünürlüğü düşürmek fps arttirir mi
  8. A

Pubg dusuk fps aliyorum

Merhaba, sistemim 4060ti ve 5600 ve pubg steam grafik ayarlarında 2 ayar orta geri kalan ayarlar çok düşük olmasına rağmen düşük fps değerleri yer yer 80-100 arası değerlere düşüyor ama youtube very low fps testinde bu sistem 250-300 gösteriyor, benimde 250-300 aldığım zamanlar oluyor ama bu...
Top Bottom