Arama sonuçları: *

1. agathusia

BIOS UM GÜNCELMİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Sitesinde en güncel hangisi ise onu yani en son tarihli çıkan update'i.
  2. agathusia

bios update bilmiyorsan yapmanı tavsiye etmem bios update sırasında yanlış bir şey yaparsan yada bi kesinti olursa sıkıntı yaşayabilirsin.
  3. agathusia

ne yazdığının bi önemi yok 2022 biosu zaten. bios update yapacaksın.
  4. agathusia

psu ilk açıldığında çok ses yapıyor

Yakında zaten bi duman salar komple değişirsin sorun çözülür.
  5. agathusia

SSD Değerleri Hk. Yardım Lütfen

3.0 de olsa 4 de olsa hızı düşürmez yani düşürür de 3.0 da zaten 3 4k hız alman gerekir. 1690829749 benim 4tb'lık corsair de hızı düşük vermişti ilk taktığımda 2-3 geçti kendi kendine düzeldi belki o esnda kapat açta güncelleme yapmış olabilir. 1- 2 gü nbekle düzelmez ise gönderebilirsin m2'yi...
  6. agathusia

Ekran Kartım Çok Sıcaklıyor

min. 30 dk furmarkk çevirirsin. 30dk'nın sonunda elde ettiğin sıcaklıklara bi bakarsın. 75 derece ve hotspot 88 derece bence gayet makuldür. Bu esnada 30 dk boyunca fanı da takip etmen lazım. Kaç derecede yüzde kaç çalışıyor. Fanın yüzdesi eğer bu sıcaklıklarda yüzde 50yi rahat rahat aşıyorsa...
  7. agathusia

Tamemen fan yüzdesi ile alakalı. yüzde 50 altında o derecelerde ise normal ama şuan fanlar yüzde 70 ve üstü ise bence sıkıntı içersindedki padler ve macun ölmeye başlamış demektir. Bunu da şöyle daha net anlarsın eğer hotspot şuan 80 85 aralığında ise normaldir ama 90 üstü ise dediklerimi...
  8. agathusia

Temiz görünür zaten hep öyledir. Ama kozmetik temizlik içerideki parçaların ne kadar ne nasıl kullanıldığını göstermez. TEmiz temiz kullan işte :D
  9. agathusia

Bilgisayar aniden kapandı

sistem bilgisi?
  10. agathusia

Boşta yükselen işlemci sıcaklığı sorunu

Kontrol ettiğin yazılımda bir sıkıntı olmasın? Birkaç farklı yazılımdan dene.
  11. agathusia

Hangi parçayı değiştirebilirim?

sadece o yeterli olmaz ayrıca m2 hakkında bir şey dememişsin o da takılmaları azaltır.
  12. agathusia

Aralıksız oyun oynamak bilgisayara zarar verirmi?

bu soruyu buraya soruyorsan zaten birşeylere zarar vermiş ama bilgisayara mı sana mı ona da sen karar ver.
  13. agathusia

Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?

Can alıcı soruyu sorayım madem yardımcı olabilecek var mı merak ediyorum. Ben 4 defadan 3 aklın live gold almıştım ve sonra 1 tane ultimate çaktım. 13 aylık var şuan neyse, şunu bunu daha da uzatabilmek için TEK YOL sürekli ultimate(yani 45liralık paket) mi çakmam gerekiyor buna? Başka bir yol...
  14. agathusia

Çözüldü✓ Laptop bazı yerlerde şarj oluyor bazı yerlerde şarj olmuyor

başak prizde deneyin hatta başka odalardaki prizde devam ediyorsa adaptör bpzuktur yada soketi.
  15. agathusia

Bilgisayarı Formatladim Kullanamıyorum Acil Yardım

Kim sallıyor böyle şeyleri :D
  16. agathusia

bu sistem hakkında görüşleriniz nedir

arc ile yaşamazsın yani?
  17. agathusia

GeForce Experience sürekli sıfırlanıyor

Nvidia kalitesi knk bişey olmaz olur öyle arada. Herşeyi sil baştan yükle.
  18. agathusia

Dying Light 2 - 3060 Laptop Değerleri Normal Mi?

https://www.turkiye.gov.tr/nvi-yerlesim-yeri-ve-diger-adres-belgesi-sorgulama
  19. agathusia

Dying Light 2 - 3060 Laptop Değerleri Normal Mi?

senin aklın ermemiş muhtemelen ben senin yerine laptop'ının ekran kartını girip fps değerlerine baktım. Yukarıdaki videolara tıklayıp izleyebiliyorsun. Sonra da kendi ekran kartının performansını hayal edip sıkıntı var mı yok mu idrak edebilirsin umaırm. 1686242154 takipten çıkıyorum konuyu bu...
Top Bottom