Arama sonuçları: *

1. ahmetkilcik

Güçlü sistemde fps sorunu!

Değerler hiçbir şekilde normal değil hocam maalesef. Ram MHZ'sinden şüpheleniyorum.
  2. ahmetkilcik

Valorant Düşük FPS Sorunu

Oyun grafik ayarları kısmından çok izlekli görselleştirme varsa aktif edin. Fps kısıtlamalarını ( ana menüde 60, pilde fps'yi kısıtla gibi ayarları kapalı duruma getirin.) Başlat çubuğunun arama kısmına "Grafik Ayarları" yazıp gelen menüden gözat diyerek yerel disk c, riot games , valorant...
  3. ahmetkilcik

i5 12400F RTX 3060ti sistemimi satacağım ne kadar eder?

parça garantileri ne kadar?
  4. ahmetkilcik

Ankara içinde DA-C sisteminin montajı ve kablolaması konusunda bilgisi olan ?

Video izleyerek daha önce yaptım kablolama rezalet oldu kullanılacak gibi değil ve ssd yi kastırdığım için bozuldu vesaire. Tamamdır ustam çok teşekkür ederim baş tacısın 1675858940 UP
  5. ahmetkilcik

Ben gündüz Mustafa Kemal Mahallesindeyim Kentpark AVM'nin oralar, onun dışında Yapracıkta kalıyorum. Araç var ama ankaranın her yerine gelirim.
  6. ahmetkilcik

Şimdi oraya mail attım iş yerindeyim arayamıyorum da dönerler sanırım.
  7. ahmetkilcik

Montaj yapan tanıdığınız ya da bildiğiniz var mı?
  8. ahmetkilcik

Yok kralım gönderilmedi gelinceden bahsediyorum şimdiden ayarlamak istiyorum yardımcı olacak birini ücreti mukabilinde.
  9. ahmetkilcik

Yurt dışına çıkacağım için toplu gelmesi 15-20 gün sürecek denildi. O yüzden demonte şeklinde almak zorunda kaldım.
  10. ahmetkilcik

Merhabalar DA-C sisteminin montajlaması konusunda çok bilgim yok. İlk defa sıfır sistemim olacak. Ankara içerisinde montaj yaptırabileceğim güvenilir ve kablolamayı güzel yapacak bildiğiniz bir yer veya arkadaş var mı? Teşekkürler.
  11. ahmetkilcik

BIOS CPU FAN HIZI NASIL AYARLANIR?

Merhabalar yeni bir kule tipi soğutucu aldım. (Snowman T4) montajını gerçekleştirdim. Fakat aşırı sesli olarak çalışıyor. BIOS ayarlarına girdiğim zaman Cpu Fan mode olarak PWM seçiliydi. PWM'yi devre dışı bırakamadım fakat yandan Smart Fan Mode işaretledim ve ses düzeldi. Sormak istediğim soru...
Top Bottom