Arama sonuçları: *

1. aikeytia

Çözüldü✓ Uzay montaj sistemim calismiyor

tamamdir yani boot isigi isletim sistemiyle alakali degil mi hocam suan monitorum yok sadece denemek icin calistirdim sanirim bir sorun yok( boot isigi yaniyor)
  2. aikeytia

hocam az once cpu simdi de boot isigi yaniyor niye acaba bilginiz var mi ve ekran karti fani dondu sonra durdu suan durum boyle
  3. aikeytia

yok denedim olmadi ne yapacagim ya 1739802794 birde konuda yazdigim ilk kivilcimda statik posetin ustundeydi anakartin icinde cikandan onla alakali bir sey olabilir mi 1739802970 tekrar denedin oldu cok tesekkurler ama ekran
  4. aikeytia

deligin yanindaki 2 pine tuttum dedigm gibi ilk basta elektrik tornavidanin ucuna geldi gordum ama suan gelmiyor 1739801830
  5. aikeytia

dogru yere tuttuguma eminim hatta fotografini atayim
  6. aikeytia

merhaba uzay montaj sistem topladim anakartim b450 tomahawk max power switch pinlerine ilk basta tornavida tuttum elektirik hafif geldi tornavida ucuna ama calismadi simdi elektirk bile gelmiyor ne yapmaliyim
  7. aikeytia

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

öncelikle sakin ol, driverlerin güncel mi?
  8. aikeytia

Biosumsa xmp ve secure boot yok

merhaba dostlar biosumda sevure boot var ama hiç değiştirilemiyor xmp ise hiç yok ramlari yükseltemiyorum bios uefei ama bios ekranında utility yazıyor laptop= asus tuf a15 serisi biosu yeni güncelledim ve cmd den bakınca ramin hızına wmeic kullanılamaz hatası alıyorum ama görev yöneticisinden...
  9. aikeytia

EKRAN KARTI %100 KULLANILIYOR OYUNDA

ne güzel işte darboğaz olmuyor bende 100 kullansın diye çabalıyorum
  10. aikeytia

Sürekli cmd açılıp kapanıyor

Bilgisayarınızı kapersky programı ile tarayın ne olur ne olmaz
  11. aikeytia

windows menüsü açılınca bilgisayarım kilitleniyor

merhaba dostlar genelde valorant oynarken oluyor bu durum. Oynarken elım windows tuşuna çarpıyor windows menüsü açılıyot sonra öylece donuğ kalıyor neden boyle bilmiyourm ara sıra oyun oynamıyorkende windows menüsünu acıncada kilitleniyor acaba ekran kartımda sorun olabılırmı ddu ile silip whql...
  12. aikeytia

win 10 gece ışıkı modunu ne yapsamda kapatamıyorum

arkadaşlar her şeyi denedim ama bir türlü kapanmıyor gece ışığı modu aklınıza gelen yöntemleri söylermisiniz böyle kaldı nasıl kapatıcam bunu ya
  13. aikeytia

Mavi Ekran mavi ekran yedim minidump dosyama bakarmısınız

teşekkur ederim dostum biosdan bahsediyorsan biliyorum
  14. aikeytia

heeee xd yok dostum minidump dosyası
  15. aikeytia

valorantta iken mavi ekran yedim minidump dosyalarıma bakarmısınız ben bilmiyorum. https://drive.google.com/file/d/1UkdmaGPf4oYvIvLjpaNrlVjNMjUyKy-6/view?usp=share_link
  16. aikeytia

Bilgisayarım Metin2 de çok donuyor?

bendede oluyor neden hep sürekli belli bir süreden sonra oluyor ben gizle göster yaptıktan 1 dk sonra donmaya başlıyor
Top Bottom