Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Mavi Ekran Mavi ekran dosyalarına bakar mısınız?

Vanguardı silip yükleyeceğim teşekkür ederim. Dosyanın içinde 2 dump belgesi yok muydu hocam ya da 2 belge tek hatadan mı oluşuyordu çok bilgil yok o konuda
  2. aragonattt

Mavi Ekran Mavi ekran dosyalarına bakar mısınız?

https://drive.google.com/file/d/1H6870iz1LgbUvN45pHMGRduJBPXnFbAg/view?usp=sharing rtx 4070Super Gainward Ryzen 5 7500f msi pro b650m b Gskill 6000mhz cl36 2x16 32GB 700 Watt PSU Windows 10 Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar 1724271791 link açılmıyorsa...
  3. aragonattt

Ddr5 sistem kurduk pc çok ısınıyor

Yazışmaları okudunuz mu hocam
  4. aragonattt

Hocam kule tipinde bi terslik yok fan arka tarafta diye öyle geliyor herkese sanırım ama öne aldık bişey değişmedi hava çekiş yönü kasanın fanları ile aynı
  5. aragonattt

Aerocool falcon 4x12 1722525125 Aerocool olduğu için aslında içime sinerek almıştım kasayı
  6. aragonattt

Resimleri mevcut
  7. aragonattt

Haklısın hocam ama 75 76 stabil çalışsa tamam dicem testlerde ort 62 65 derece çalışan kombo bende 80in üstüne vuruyor
  8. aragonattt

Thermalright phantom spirit 120se
  9. aragonattt

Hocam ekran kartı 0 daha içini açmam 1 1.5 haftalık parça hepsi
  10. aragonattt

Kullandığım soğutucudan ve soğutucunun bu işlemciyle olan test sonuçlarından
  11. aragonattt

Hocam ilk defa termal macun sürmüyorum ddr5e geçince değişen bişey yoksa termal macunla ilgili sıkıntı yok Ekran kartının fan devrini yüzde 70e çekince 78 79 derecede tutuyor İşlemcinin fan devrini 80 dereceye kadar yüzde 60 çalışsın şeklinde güncelledikten sonra 77 78 ortalama 80 in üstüne...
  12. aragonattt

Fanın yerini değiştirdik bir şey fark etmedi ve kasanın fanlarıyla aynı yere üflüyorlar
  13. aragonattt

peki işlemciye neden bu kadar yansıyor ve ekran kartının yine de 84 85 dereceye çıkması normal değil bence 81-82 olsa neyse diyeceğim ama
  14. aragonattt

fanların yönü doğru kasanın fanlarıyla aynı yönlü çalışıyorlar. Egzoz fanının önündekini ksanın ön tarafına doğru mu almalıyım. Macunu daha yeni sürdük sistem yeni 2 günlük sistem zaten :) 1722513268 fanı o şekilde takınca plastiği ramlere değiyor sorun olur mu?
  15. aragonattt

1 sene olmuştur tahminimce net tarih hatırlamıyorum 1722505133 1722505299 Çok dikkat etmedim ama ortalama 60 70 watt gibiydi
  16. aragonattt

Anakartı değiştirdik vatandan 0 aldık
  17. aragonattt

Cpu fan devrini yüzde kaç kullanıyordunuz
  18. aragonattt

Arctic mx4 kullandık
  19. aragonattt

İşlemci hiç normal değil hocam ya ekran kartı hadi dicem de işlemci hiç mantıklı değil
  20. aragonattt

Oyunda 1722443854 Ve furmarkta
Top Bottom