Arama sonuçları: *

1. ariwenchy

Oyun açınca PC kapanıyor.

Yüksek sistem istemeyen herhangi bir oyunu açıyorum pc direkt kapanıyor. Aslında açık ama ekran gidiyor klavyenin ışığı da gidiyor. 1-2 dk sonra tekrar başlatıyor. Sistemim imzada psu aşağıda Powergate psu-pg350E (350W sanırım)
  2. ariwenchy

Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Sorunu

Şuan HD 4850 takılı. Driverını da kurdum. Fakat hala aynı.
  3. ariwenchy

Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Sorunu

Elimde HD 5570 vardı 4850'yi çıkarıp 5570'i taktım. Taktıktan sonra dxdiag'da HD 5570 değil Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor. HD 4850'yi takıyorum yine aynı. Ne yapmam lazım?
  4. ariwenchy

Sisem Upgrade İçin Yardım

Hocam bu arada FIFA 17-18 bilgisayarın kaldırmıyorsa RAM+SSD alsan da açamazsın. Ram ile SSD performans arttırır. Oynadığın oyunlarda 3-4 FPS Artışı sağlanır fakat FIFA 17-18 bilgisayarın açmıyorsa RAM ile SSD sana yardımcı olmaz.
  5. ariwenchy

Hocam SSD'de bilgisayarın hızlanır. Ram tarafında ise oyunlardaki anlık drop sorununu kaldırır. FPS'ini bir nebze de olsa arttırır. 1616221141 Hocam masaüstü kullanıyorum. Laptop ramlerini pek bilmem. Ayrı bir konu açıp sorabilirsin.
  6. ariwenchy

Ultra serisinde kronik sorun yoktu diye biliyorum. Buda alınabilir hocam. Bu arada SSD'den memnun musunuz?
  7. ariwenchy

12GB ram olur tabii ki patriot ssd bakabilirsin hocam iyi günler dilerim.
Top Bottom