Arama sonuçları: *

1. atiizdmr

Çözüldü✓ Anakarta Ethernet kablosu bagli ama pc de bagli degil gozukuyor

Tarayıcı geçmişini komple temizle modem arayüzüne girmeyi dene bi
  2. atiizdmr

Çözüldü✓ Anakarta Ethernet kablosu bagli ama pc de bagli degil gozukuyor

Ethernet devre dışı bırak tekrar etkinleştir
  3. atiizdmr

Yüksek sisteme rağmen fps drop

nvdia app ile ekran kartı driverını temiz kurulum yap.
  4. atiizdmr

Ryzen 5 7600x ısınma sorunu

Pbo ile undervolt yapabilirsin -30 yap devam et.
  5. atiizdmr

Çözüldü✓ İLK AÇILIŞTA MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Buna benzer bir sorun vardı görüntü geç geliyordu boot olduktan sonra çok kaliteli bir DP kablom vardı paggue marka, monitör içinden gelen dp kabloyu takınca düzeldi sorunum
  6. atiizdmr

Harici sabit sürücüler, USB bağlantıları, Wi-Fi antenleri, VR kulaklıkları ve diğer aksesuarlar önyükleme sırasında sorunlara neden olabilir. Bilgisayar ekranınız başlangıçta siyahsa, bilgisayarınızın çalışması için gerekli olmayan her şeyin fişini çekin.Sadece monitörünüzü, farenizi ve...
  7. atiizdmr

Çözüldü✓ RX 6800 Ve R5 5600X FPS+DROP Sonunda Çözüldü!

Kesinlikle sorun çıkarmaz 5700x3d de alabilirsin hemen hemen aynı performansı veriyor. İndirimde 9k civarı düşüyor. Dün vatanda gece indiriminde kutulu versiyon 9k düştü aldım şuan onu deniyorum. İmkan varsa diğerlerini satıp am5 de 7600x en az öyle bir sistem yapabilirsin.
  8. atiizdmr

Resize barı enable yapıp bir de öyle deneyin
  9. atiizdmr

AMD ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra bilgisayar kafayı yedi.

Mavi ekranı neyden kaynaklı veriyor ? ilk açıldığında mı oyun oynarken mi ? Hata kodları nelerdir bildiğimiz bir şey ise yardımcı oluruz elbette.
  10. atiizdmr

Format atmayacaksın windows açılırken f8 e basılı tutup güvenli modda başlatmayı dene
  11. atiizdmr

Güvenli modda başlatıp ddu ile temiz kurulum deneyebilirsin
  12. atiizdmr

Çözüldü✓ RX 6800 Ve R5 5600X FPS+DROP Sonunda Çözüldü!

Aynı sorunları bende yaşadım 5800x3d aldım kurtuldum. 2k da 4060ti ile sorunsuz. 1080p de denemedim hiç. Bundan sonraki setuplarımda ilk işlemci 7800x3d sonra diğer parçaları alırım 😂
  13. atiizdmr

DA-C2 sistemim kendini resetliyor

Ramlerin yerini değiştir dene bi
  14. atiizdmr

İşlemci değişikliği sonrası Işıklar ?

İşlemciyle ram uyumu diye bir şey varmıdır acaba ? 1713446165 Oturmasa da çalışır mı çalışmaz diye düşünüyorum ? Açıldıktan sonra performansta falan bir problem yok.
  15. atiizdmr

Bios güncel . Anakart sitesinden en uyumlu biosa geri dönüş yaptım fakat değişmedi 1713445500 Bios en günceliydi fakat anakart sitesinin önerdiği biosa döndüm bir şey değişmedi
  16. atiizdmr

Asrock B550M Pro 4 + Ryzen 5800x3d + msi mag 750w Atx 3.0
  17. atiizdmr

Ramlarden kaynaklı olabilir mi ? Komple ram ekran kartı söktüm geri taktım düzelmedi
  18. atiizdmr

İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI Derecesi çok yüksek

İlk önce bios sürümünü güncelle. Bios ekranına gir. Sonra adımları takip et. Settings/Advanced/Amd Overclocking/Precision boost overdrive Ordan Precision boost overdrive Auto olması lazım orayı advanced yapcaksın. Diğer ayarları oynamana gerek yok. Sonra ordan Curve optimizer yazan yere girip...
  19. atiizdmr

İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI Derecesi çok yüksek

Anakart markasını söylersen yardımcı olurum. Curve optimizer ile anakart üzerinden 30 negative voltaj vereceksin. İşlemci daha stabil çalışır ve 5-10 derece ne düşer. cinebench r23 testinde 13800 civarı puan alırken 14800 ler aldım yanlış hatırlamıyorsam
  20. atiizdmr

DDR5 ve AM5 Geçilir mi ?Anakart+Cpu+Ram

Sen bilirsin tabii ki ama ben geçmezdim. Pubgde arkadaş 4070 7500f ile 2k de oynuyoruz. Arkadaş san martinde 120-130 fps alırken ben 4060ti 5800x3d ile 230-250 fps alıyorum. X3D olmayan bi işlemciye geçme bence oyun için alıyorsan gerek yok.
Top Bottom