Arama sonuçları: *

1. A

PC Fan ışığı titriyor/takılıyor

anladım hocam teşekkürler
  2. A

Evet hocam dediğin gibi ledlerde galiba. Az önce bir anda ışıkları gitti. Kapatıp tekrar açtım sonra yine takılmaya başladı. Elimle durduruncada hala sorun devam etti. Biraz öncede ışığı azaldı anlayacağın doğaüstü şeyler yaşanıyor. Sisteme zararı olmayacaksa bu sorunla daha fazla uğraşmak...
  3. A

Beni yanlış anlamayın hocam ama bu sorun pc açılır açılmaz yaşanmıyor. Açılışta herhangi bir sorun yok olması gereken şekilde yanıyor birkaç dakika geçtikten sonra bu yaşanıyor. Açılıştan sorun yaşanıncaya kadar olan bir video eklemeye çalışacağım 1738612533 Buyrun hocam açılıştan sorun...
  4. A

Problem ledlerde hocam başlığı yanlış yazmışım.
  5. A

sanmıyorum hocam hiç dokunmadım bugüne kadar fana
  6. A

söküp geri taktım hala aynı. Açılışta normal birkaç dakika sonra sapıtmaca. Yazılımsal desem herhangi bir yazılımı olduğunu düşünmüyorum fanın
  7. A

Selamlar uzun süredir çözemediğim bir sorun var. PC açılışta normal bir şekilde fanlar çalışıyor fakat kısa bir süre sonra videodaki gibi titriyor/takılıyor kısacası sapıtıyor. Kafayı yemek üzereyim artık neden olmuş olabilir bu. Bir anda yaşanmaya başlayan bir sorun. Daha detaylı video...
Top Bottom