Arama sonuçları: *

1. B

RYZEN 5 7600 6.8GHZ ÇALIŞMASI (HİÇBİR ŞEY ELLEMEDİM)

hocam son durum nedir?
  2. B

RYZEN 5 7600 6.8GHZ ÇALIŞMASI (HİÇBİR ŞEY ELLEMEDİM)

Bilen biri aydınlatabilir mi bu nasıl mümkün olabilir? R23 de maks 14-15 k skor vermesi gerekirken 20-25 k sonuç veriyor anladığım kadarıyla ve mantıken mümkün değil
  3. B

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kapandı Ve Açılmıyor!

başka bir monitör veya televizyona bağlamayı denedin mi
  4. B

Pc kendi kendine restart attı

psu miladını doldurmaya başlamış olabilir
  5. B

Şiddetli bir şekilde FPS drop yaşıyorum yardımcı olur musunuz

ikisini de 3000 mhz de çalıştırırsın, sadece bu oyunda mı drop yiyorsun
  6. B

Şiddetli bir şekilde FPS drop yaşıyorum yardımcı olur musunuz

En son ne zaman termal macun değişimi yaptın
  7. B

Mavi Ekran Laptop mavi ekran yedi ve başlamıyor

format atmayi veya bios sifirlamayi denediniz mi?
  8. B

Sadece Valorantta Donma Sorunu

Eğer dediğin gibi cs tarzı diğer işlemciye yük bindiren oyunlarda sorun yoksa sorun ya oyunda ya da yazılımsal. Oyun dosyalarını onarmayı veya Riot a ticket atmayı deneyebilirsin. Ama bunları yapmadan önce bir de bios'u sıfırla ondan sonra dene çoğu sorunumu bios sıfırlayarak çözüyorum ben :D...
  9. B

Sadece Valorantta Donma Sorunu

Cs Go ve LoL de denedin mi aynı sorunları orda da yapıyor mu? Eğer bu iki oyunda da yapıyorsa sorun işlemcide olabilir. Yapmıyorsa sorun yazılımsaldır ama birçok sebepten olabilir. Nvidia Experience kullanıyor musun?
  10. B

Açılışta sınır dışı hatası

Bilgisayarı açarken sınır dışı hatası alıyorum. Hoşgeldiniz ekranına kadar bu sorun devam ediyor ve sonra masaüstü geliyor. Bilgisayarı kullanmama engel değil fakat biosa girmeye kalktığım zaman öylece kalıyor ve sınır dışı yazıyor sürekli. Anladığım kadarıyla biosu 1920*1080 açmaya çalışıyor...
  11. B

Bilgisayarımı nasıl temizlemeliyim?

anlamıyorsan fazla kurcalama bence, geçen sene laptopumu temizlerken elimden statik elektrik geçmişti ve fişe takınca kıvılcım atmıştı :D tanıdık iyi bir bilgisayara veya servise vermen daha iyi olur.
  12. B

Birisi yardım etsin (işlemci darboğaz yapıyor pc belli aralıklarla donuyor)

ilk olarak bios sıfırlamayı deneyebilirsin, ikinci olarak ise işlemci macunu değiştirebilirsin
  13. B

Bilgisayarda ekran gelmiyordu düzeldi ancak sorunlar oluştu

bios sıfırlamayı deneyebilirsin
  14. B

İ5-11400f ve rx 6600 darboğaz yaparmı

Çok rahat besler
  15. B

Sizce sistemi fazla yoruyor muyum?

bir sorun gözükmüyor
  16. B

MONİTÖR BULANIKLAŞIYOR

Farklı yerlerde kablodan kaynaklandığı yazıyor. Ama sende farklı bir bilgisayara bağlayınca sorun ortadan kalkıyormuş. Ekran kartının girişinde sorun olabilir bence. Anakartın girişine takmayı denedin mi?
  17. B

Bilgisayarım kapandı ve açılmıyor

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Olayı en başından anlatacağım. Zamanını ayırıp dinleyen herkese teşekkür ederim. 1.5 sene önce bir operatörden laptop aldım. Bir süre sonra bu laptopun şarj adaptörü bozuldu, bende laptoplarda adaptörün PSU görevi gördüğünü bilmediğim için yan sanayi...
Top Bottom