Arama sonuçları: *

1. B

Sapphire Pulse RX7900XTX Kartım sorunlu mu?

tek tek parçaları teste sok ben ramden işlemciye varana kadar her şeyi teste soktum öyle buldum sorunu knkm sende öyle deneyebilirsin
  2. B

açmadım kurmadım sıfır yani karışmadım karta, paradan yana sıkıntı yok kararsızım çünkü monitörü çabuk yükseltemeyeceğim 1080p de kullanacağım kartı monitöre para kalmadı ama ekran kartına var
  3. B

kral benim o benim kafam allak bullak oldu ne yapayım valla rahatsız ettiysem kusura bakma ama inan herkes bir şey diyo, maddi olarak sıkıntı yok 28i veriyorsam 31 32 yi de veririm ya herhalde ama yeter valla beynim yandı artık 1741376240 occt testine soktun mu psu nu ben sokmuştum 1dk olmadan...
  4. B

7900xt iyi midir yoksa iade edilip 9070 xt ye geçilir mi?
  5. B

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

öncelik ramleri tek tek dene bu bir, ikincisi kabloları güç kablolarını iyi kontrol et bu 2 sonrasında hdd falan varsa çıkart öyle dene
  6. B

Bilgisayar Donma ve Yavaşlama Sorunu

gariptirki bir pc im vardı yıllar önce mouse taktığımda aynen böyle hareketler yapıyordu pc yavaşlıyodu kablolu ne taksam böyle idi sorun anakarttan çıkmıştı
  7. B

Çözüldü✓ TERMAL MACUN DEĞİŞİM SONRASI EKRAN GELMEMESİ

Anakartta bir sorun gözükmüyor aynı keza işlemcindede, anakart bağlantılarını iyi yaptığından emin ol knkm, hdd ni varsa çıkart, ramlarin 2 tane ise tek tek dene öyle bulursun anca sorunu
  8. B

Çözüldü✓ TERMAL MACUN DEĞİŞİM SONRASI EKRAN GELMEMESİ

işlemcini söküp pin yuvcalarına bak çok bastırdıysan soğutucuyu taktığın 1 tane pin yamulduysa açmaz sistemi
  9. B

Çözüldü✓ PC ısrarla windows 11 i istiyor ne yapayım??

hangisi iyi knk denemedim 11
  10. B

Çözüldü✓ PC ısrarla windows 11 i istiyor ne yapayım??

PC ısrarla windosw 11 i istiyor yapmazsam performans da düşüş olur mu anlamadım yapmak da istemiyorum
  11. B

Windows illa 11 i güncellemek istiyor bunu kapatabiliyo muyuz?

kral aha valla şimdi sistemi açtım bugün ilk defa açtım gece planlayarak kapattım zaman ayarlı açılırken 11 kurmuş tamamlanmadan kapandığı için işlemi geri alıyoruz dedi 2 oldu bunu yaptı kafayı yicem nasıl iptal oluyor bu denemediğim şey kalmadı
  12. B

yaptım knk yok hala güncelleme istiyor 1707925842 sevmiyorum kral arayüzünü hiç sevmiyorum
  13. B

Windows illa 11 i güncellemek istiyor bunu kapatabiliyo muyuz? gına geldi sürekli güncellemek istiyor yok 1 saate sistem yeniden başlayacak verilerinizi yedekleyin falan.. önceden iptal ediyordum şimdi iptal yeri de yok nasıl iptal edebilirim ben bunu
  14. B

Sistemin neyini yükseltir isem iyi olur ?

tmm knk ortalama güzel yani işlemci ve ekran kartını güncellemen lazım 4gb vram yeterli değil en az 8 12 iş görür
  15. B

Sistemin neyini yükseltir isem iyi olur ?

işlemci ve ekran kartı m2ssd mi var ssd mi yoksa 256 ise 512 ye geç 2 tb da hdd at miss
  16. B

Bu kurye.net i nereye şikayet edebilirim çıldırttılar beni

hocam arıyorum telefonlarını takip numrasını girerken iyi günler diyip kapatıyor telesekreter acayip kıl bir şey
  17. B

Bu kurye.net i nereye şikayet edebilirim çıldırttılar beni

kartım kayboldu yenisini bastırdık 1 hafta sonra kargoya verildi, yaw 1 haftada bir şey yazmışlar geldik ulaşamadık, lan homeofice çalışıyorum bir kere aramadılar gelmediler nereye şikayet edecez bunları bilen var mı
  18. B

Yeni aldığım pc kendi kendine kapanıyor

normalde kapanmaması lazım dostum, o durum ilerleyebilir iade etmeye bak
  19. B

Yeni aldığım pc kendi kendine kapanıyor

dostum aynı sorunu bende yaşadım, bir program var bulup geliyorum powerım sıkıntılı çıktı oyundayken güç kaldırmıyor şase yapıyor kapanıyor sistem, sorunun büyük ihtimalle power da 1701684112 Ahanda buldum OCCT PROGRAMIN ADI, tek tek tüm parçalarına test yapıyorsun power la başla, eğer powera...
  20. B

Çözüldü✓ Sistem Kendini Yeniden Başlatıyor

550 wat hadron
Top Bottom