Arama sonuçları: *

1. B

Harddisk bozulmadan önce format attırdım harddisk alırsam format atmaya gerek kalırmı

Bilgisiyrım 2010 2009 senesinin casper masa üstü bilgisayarı ofis mi bilmiyorum tam olarak hdd bozuldu ssd alırsam ssd takılırmı pcye
  2. B

Harddisk bozulmadan önce format attırdım harddisk alırsam format atmaya gerek kalırmı

Benim pc 2009 senesinin Casper ofis bilgisayarıydı ssd takılırmı ona göre sipeaiş etcem
  3. B

Başka bilgisiyrım yok biryerden win 10 cdsi alıp format atsam olurmu özürdilerim çok bilmiyorum
  4. B

32 gb belleğim var sorun değilde bu 50 tllik şeyi aldığımda cd de gelecekmi yoksa e postadan sadece key mi atıcaklar
  5. B

Hdd veya ssd taktığımda ekran gelmicekmi illa windos kurma cdsi mi almam lazım
  6. B

Selamın aleyküm İki sene önce bilgisayarım yavaşladığı için format atmaya götürdüm adam harddisk arızalı dedi ben takmadık format attırdım eve geldim oyunlarımı yükledim cs falan oynamaya başladım ama sürekli drop yemeye başladım bilgisiyr geç açılmaya başladı daha sonrada açılmamaya harddisk...
Top Bottom