Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Işlemcimi değiştikten sonra bios ekranı geliyor ama windows ekranı gelmiyor

teşekkürler kısa zamanda psu ve soğutucu değiştireceğim
  2. B

Çözüldü✓ Işlemcimi değiştikten sonra bios ekranı geliyor ama windows ekranı gelmiyor

soğutucuyu deepcool almayı düşünüyorum psu da corsair
  3. B

şu anda eski işlemci takılı bilgisayara ve sorunsuz açıldı tekrar takıp deneyeyim mi yoksa kenarda bekletip psu ve soğutucu değiştikten sonra mı takayım bilgisayara format attım ve win10 geri çevirdim ayrıyetende anakartı default ayarlarına geri getirdim
  4. B

ikisini de değiştireceğim anakarta uyumlu diyordu internet sitesinde ona göre aldım zen2 olduğu için biraz sıkıntı yapabilir evet ama restart yapması devamlı saçma bir durum 1735390294 ana sayfada 55 60 derecelerdeyken oyunda 80 derece olmuştu zaten maksimum 90 95 görünce kapanır diye biliyorum
  5. B

biosu güncellemiştim zaten oyunlara giriyordu sonra ne olduysa oldu 1735389860 everest rampage diyor tam bilmiyorum eski marka
  6. B

işlemcimi değiştirdim r5 4500 den r7 5700X3D geçtim termal macunu her şeyi sürdüm ilkte giriş yaptı sonrasında oyunlara girdim oyundayken bir anda pc kapandı restart attı sonrasında ise hiç açılmadı windows ekranı geldiğinde tekrar restart ve devamlı restart attı psu regular 350 peak 420 watt...
Top Bottom