Arama sonuçları: *

1. B

R3 1200 16 GB DDR4 3000 MHZ RX570 VALORANT DROP

Aklıma başka bir şey gelmiyor. Freesync destekliyse ve açıksa kapatıp öyle dener misiniz? Açmadıysanız da açıp dener misiniz?
  2. B

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM KASADA SİNYAL YOK ALIYORUM

Ekran kartı 8pin Pcie kablosunun 2 pini takılmamış sadece 6pinlik kısmını takmışsınız düzelttiğinizde ekrana görüntü gelecektir.
  3. B

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM KASADA SİNYAL YOK ALIYORUM

Ekran kartının güç kablosunu takmamışsınız 2 pin dışarıda.
  4. B

Çözüldü✓ Yeni̇ Kasa Topladim Da Kasayi Açınca Si̇nyal Yok Alıyorum

HDMI veya DisplayPort kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz?
  5. B

Sebep büyük ihtimalle monitörünüz FreeSync veya AdaptiveSync desteklemiyor olmasından kaynaklı. Yüksek FPS almaya başladığınızda yırtılmalar başlıyordur ve büyük ihtimalle takılmalar oluyordur. Bunu çözmenin bir yolu da FPS'i monitörün yenileme hızına sabitlemek. Genelde bunu yapabilmek için...
  6. B

Monitör ne? Ram çift kanal mı? Ayrıca XMP açık mı? Bilgisayarınızdaki güncellemeleri yaptınız mı? Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları neler?
  7. B

i5-7500 sistemde fps düşüşleri ve anlık takılmalar

Bilgisayar Özelliklerim: MSI B250M Bazooka. Intel i5-7500. Crucial 8 GB 2133MHz / G.Skill 8 GB 2400MHz. MSI Gaming X RX 5500 XT 8 GB. SanDisk Ultra 3D 500GB M.2 SSD. Seagate Barracuda 1TB HDD. 650W Everest PSU kasayla beraber olmak üzere kasam da Everest. Bugün başlayan bir problem öncesinde...
Top Bottom