Arama sonuçları: *

1. B

SİSTEMİMDE OYUNLARI AKICI BİR ŞEKİLDE OYNAYAMIYORUM

hocam bu sisteme ve kasaya uygun hangi kule tipi fan gider peki ? öneriniz var mıdır ?
  2. B

onu da denedim gpu %100 de iken aldığım fps maks 8-90 falan görüyor ve yine sabit olmuyor 1739472631 hocam işlemci sıcaklığının 65 dereceyi geçtiğini nadir gördüm. bunun da sebebi termal macun bitmesi. sorun direkt cpu sıcaklık kaynaklı değilse boşa para harcamak istemiyorum açıkçası.
  3. B

işlemcinin kendi fanı var ayrıca odam pek sıcak sayılmaz ekstra olarak termal macun da süreceğim ama ondan kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum. yani yt videoları olsun canlı yayıncılar olsun baya akıcı oynarken ben niye yapamıyorum anlayamıyorum.
  4. B

şuan %100 gözüküyor 99'a çevirince bir şey fark eder mi ?
  5. B

FPS fazla alıyım diye grafikleri en düşüğe çekiyorum
  6. B

Bunlar da yapmış olduğum bazı testler 1739471526
  7. B

Herkese merhabalar hell let loose oynarken genelde çok fazla fps drop (örn: 100 fps iken 10-20 gibi fpslere düşüyorum) yaşıyorum, Valorantta ise mouse ile sağa sola dönüş yaparken net görüş elde edemiyorum. (Bilgilendirme amaçlı olarak oyun pek optimize değil) Bir sürü ayar test falan yaptım...
  8. B

Herkese merhabalar, Öncelikle sistemim şu şekilde işlemci amd ryzen 5 5600 anakart asus prıme b550m-k nvıdıa geforce rtx 3060 ti 8 gb monitör ise asus vp249 Bu sistem ile neredeyse çoğu oyunu akıcı bir şekilde oynayamıyorum. Sizce bu sistemde yükseltilmesi gereken parça var mıdır ...
Top Bottom