Arama sonuçları: *

1. berkaysenocak

oyun oynarken bir anda pc kapandı

PSU nun sayfasında intel amd uyumlu diye reklam var bu marka ne kadar güvenilir :D
  2. berkaysenocak

650 watt sisteme yeterli ancak PSU ları limitine kadar kullanmak çok verimli değil. Minumum 700-750 watt almanı öneririm.
  3. berkaysenocak

Maximum yapabilceğin PSU nun içini açıp sigortası kontol etmek olur. Garantisi devam ediyor ise direk gönder
  4. berkaysenocak

Kontrol ettiğim zaman o sisteme 650 wattlık psu her türlü yeterli senin sistemine. Ancak almış olduğun PSU verimliliği %80 den aşağı düştüyse böyle bir PSU sorunu ile karşılaşırsın marka çok güvenilir değil olabilir. Ama ondan dolayı sorunun PSU da olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarı açtığında...
  5. berkaysenocak

750watt PSU Yeterlimi

RTX 3080 kullanıyorum kasamda 8 RGB fan var işlemcim 65w 11400 var 650 wat bronz güç kaynağı kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı senin hiç bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum
  6. berkaysenocak

ryzen 7 5700x 4070ti super dar boğaz ?

Bende de %33 yazıyor ancak dar boğaz hiç yaşamadım. İşlemcinin fazla kullandığı oyunlarda bazen yaşayabilirsin. 4070ti super 1080P için çok fazla bir kart, 2K da ayar bile düşmeden Ultrada rahat oynatabilecek bir kart. Anakart değiştirmek istemiyorsan. 2K ya geçmeni veya ekran kartı model...
  7. berkaysenocak

Leptop anakart yanması

İnternet üzerinden bulabilirsen bir kaç firma var bilindik arkadaşlar biliyorsa yazar onlara kargo ile gönderim yapabiliyorsun.
  8. berkaysenocak

Leptop anakart yanması

Nadirdir ama bulursan detaylı laptop tamircileri var onlar yapabilir. Bulamazsan anakart veya ekran kartı tamiri yapan yerler araştır çip ve soket tamirlerini yapabilirler.
  9. berkaysenocak

kasa temızlıgı nasıl yapılır

Kasayı balkona al saç kurutma makinesi soğukta ful fan yapıştır. İnce gircem diyorsan izopropil alkol öneririm.
  10. berkaysenocak

2k güzel ve sorunsuz bir sistem için neye geçilebilir am4 sistem

2K da ayar düşmeden rahat oyun oynamak istersen minimum 3080, 4070ti, 6800xt, 7700xt ve üzeri ekran kartı öneririm. Bu bahsettiğim ekran kartlarını r5 5600 ucu ucuna kurtarır. Ancak daha üst modeller için i7 veya Ryzen 7 serisi şart
  11. berkaysenocak

Yeni topladığım bilgisayar açılmıyor

Bilgisayar donanımlarını yazabilir misiniz.
  12. berkaysenocak

240hz monitör alıyorum displayport kablosu bulamadım yardım

Displayport kablosunun sonunda versiyonu yazması gerekiyor. Şuan piyasadaki çoğu DP kablosu 1080P de 240 hz destekler ama yine de versiyonu öğrenmek iyi olur. Monitörün içinden çıkmaması anormal tekrar kontrol edebilirsin veya içinden çıkan HDMI kablosu versiyon 1,3 ve üzeri ise oda 240 hz...
  13. berkaysenocak

RDR2 Yüksek Sistem Olmasına Rağmen Garip Kasma Sorunu?

Monitör olabilir mi sorun benim kullandığım Ailenware mesela alt tab çok yavaş atıyor 2. monitörüme göre çok zor ama dene istersen. Başka bir şey aklıma gelmedi Ram frekansları veya ram vitesi gear-1, gear-2 kontrol edebilirsin.
  14. berkaysenocak

Çözüldü✓ Pcim cyberpunk veya assasin creed valhala oynarken oyun kapanıyo neden olabilir

Ekran kartı sıcaklığı veya ekran kartındaki DRAM sıcaklığı olabilir oyunda Afterburner ile sıcaklığı kontrol edebilirsin. İşlemcin içinde geçerli aynı sorun. Kullanmış olduğun sistem PSU için ucu ucuna kurtarıyor belki de kurtarmıyor da olabilir ama PSU sorunu direk sistemi kapatır diye...
Top Bottom