Arama sonuçları: *

1. berke.

Oyunlara girerken anlık olarak klavye ışıkları sönüyor

Hayır hiç bir sıkıntı yok o tarafta
  2. berke.

Çözüldü✓ Bu bilgisayarı Almalı mıyım

4060 TI sistemi tercih edebilirsin
  3. berke.

Çözüldü✓ Bu bilgisayarı Almalı mıyım

Vatan zorunlu mu?
  4. berke.

Yeni bir RAM kiti aldım aslında onları bekliyorum şüphelendiğim parçalar RAM ve SSD ekstra olarak R7 5800X3D ve 2 TB M2 SSD takviyesi yapmak istiyorum sisteme.
  5. berke.

Denedim ama bana anlık sistem donması gibi geliyor çünkü o sıra FPS 1-2 ye düşüyor
  6. berke.

Alloy Origins 60 eski sistemimde böyle bir sorun yoktu.
  7. berke.

Geçen aylarda yeni bir 4060 Ti ve B550-A Pro anakart aldım fakat montaj yaparken maalesef ki jUSB3 portunu kırdım ve şu an kasadaki USB 3.0 portunu kullanamıyorum fakat bu bir problem değil. Konu şu: Oyunlara girerken anlık olarak klavyemin ışıkları sönüyor ve bir süre sonra tekrar geliyor...
  8. berke.

yaşadığım sorun gpu driver bozulmasımı oluyor?

Diğer oyunlarda değerler nasıl?
  9. berke.

Hayır o sürücüyü kullanın
  10. berke.

546.01 drop sorunlarını çözüyor 2 side aynı site zaten farketmez indir birini
  11. berke.

DDU ile silin seçenekler kısmından Windows UPDATE'in sürücü kurmasını engelle diye bir tuş var onu seçin internet açık olsa bile indiremez artık
  12. berke.

546.01 kullanın https://forum.donanimarsivi.com/konu/son-zamanlarda-yeni-gelen-nvidia-game-ready-sueruecuelerinin-bozuk-olmasi.863342/page-2#post-7969960
  13. berke.

RTX 4090 ve İ9 13900KF sistem 8 aydır çözemiyorum Oyunlarda anlık Donma Problemi

Son sürücüler tamamen problemli sürekli anlık drop problemleri ve flickering problemleri yapıyor denemekten zarar gelmez.
  14. berke.

RTX 4090 ve İ9 13900KF sistem 8 aydır çözemiyorum Oyunlarda anlık Donma Problemi

546.01 sürücüsü ile dener misin?
  15. berke.

Şu an kullandığınız NVIDIA sürücüsü hangisi?
  16. berke.

EKRANA SİYAH BİR ŞEYLER OLUYOR!

Dediğim gibi siyah ekranda o hata var fakat Miles morales'de böyle bir problemle karşılaşmadım şu ana kadar aslında herhangi bir oyunda böyle bir flickering problemi yaşamadım o yüzden yorum yapmam yanlış olur onun ile ilgili.
  17. berke.

Ben sadece Youtube'da yaşadım bu durumu oyunlarda sadece anlık FPS düşüşleri vardı bunuda 546.01 sürücüsü ile çözdüm.
  18. berke.

Bende bi deneyeyim bu ayarı teşekkürler.
  19. berke.

O zaman olabilir iade edebilirsiniz
  20. berke.

İşe yarıyor fakat tarayıcı kasıyor ben de öyle kullanıyordum fakat kastığı için Default'ta bıraktım.
Top Bottom