Arama sonuçları: *

1. blueshdream

Yardım IEM kulaklığı doğru kullanmıyor olabilirim?

Merhaba dostlar ilk defa iem kulaklık aldım ( 7hz zero 2) bu kulaklığı anakartın arkasında ki yeşil olan jak girişine taktım ve windowstan hoparlor cıkısını seçtim ancak öyle ses geldi ama sesler aşırı tiz geliyor. doğrumu kullanıyorum emin değilim. sadece resimde takılı olan yeşil girişe takıp...
  2. blueshdream

4070 yetersiz performans

2.el 5800x3d
  3. blueshdream

4070 yetersiz performans

5800x3d bak 2.el eğer am4 sisteminde kalıcaksan am5 geçersen 7500f 7600 bakabilirsn
  4. blueshdream

Kayıtlarımda mikrofon sesi az gidiyor

aynı kulaklıgı kullanıyoruz hocam yazılımı uzerınden ses arttırdın mı ?
  5. blueshdream

Bilgisayarım Kitleniyor belirli süre sonra reset atıyor

riseda hangi serverdasın :)
  6. blueshdream

Bilgisayarım Kitleniyor belirli süre sonra reset atıyor

Hocam sisteme bayıldım maşallah :) Abi bi bakabilir misin @Emre Zengin
  7. blueshdream

İşlemci boştayken 70 derecede 7800x3d?

nasıl yani anlayamadım.
  8. blueshdream

İşlemci boştayken 70 derecede 7800x3d?

merhaba dostlar son 2 gündür işlemcim boştayken 60 70 derece arası çalışıyor. fanlar uçak gibi dönmeye başlıyor bir anda. işlemci kullanımı yüzde 15 civarlarında neden böyle olur bi türlü çözemedim arka planda açık bir oyun yok sadece chrome ve 1 2 tane sekme açık oluyor genelde
  9. blueshdream

45.000 TL KASA ALDIM ÇALIŞMIYOR

Hocam öncelikle bios ekranı geliyor mu gelmiyor mu ? Ram slotlarının yerlerini değiştirip deneyebilirsin veya tek ram takıp deneyebilirsin, Anakartının bios sürümü güncel olmadığı için açılmıyor da olabilir bios güncelleyebilirsin Ekran kartına doğru pinlerini taktığına emin misin
  10. blueshdream

45.000 TL KASA ALDIM ÇALIŞMIYOR

işletim sistemi kurulmadan gönderilmiş olabilir bios ekranına erişemiyormusun?
  11. blueshdream

Bilgisayardaki uygulamalar siyah ekran oluyor

format herşeyi çözer :D
  12. blueshdream

Sıvı soğutmam kasaya sığmadı, böyle sığar mı?

bildiğim kadarıyla anakart soğutması için gösterdiğin kısımlar çıkartırsan sorun olabilir. tabi daha yetkili bir abi yorum yaparsa daha iyi olur :D
  13. blueshdream

Laptoba su döküldü yardım

çevrende iyi bir bilgisayarcı varsa bence götür bi baksınlar en azından temizleyip oksitlenme olmadan önlem alırlar belki
  14. blueshdream

msi 120a airflow kasaya 420 sıvı soğutucu sığar mı

sığmaz hocam. resmi sitesinde desteklediği fan ölçüleri yazıyor https://tr.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-120A-AIRFLOW/Specification
  15. blueshdream

Klavyem oyunlarda değişik bir laga giriyor acil yardım

Farklı klavye ve farklı usb girişleri ile denedin mi
  16. blueshdream

Msi anakart fanlar çok hızlı çalışıyor

merhaba dostlar yeni bir anakart satın aldım montajını yaptıktan sonra fanlar aşırı fazla hızlı dönüyor ve çok ses çıkartıyor yük altında değilken bile. bunu araştırdım biraz ama tam bi ayarını bulamadım. nasıl düzeltebilirim
  17. blueshdream

Çözüldü✓ Yeni işlemci ve ram sonrası görüntü gelmiyor

hiç sorma acemiliğime geldi :D
  18. blueshdream

bilgisayarcıda kaldı almadım. alsamıydım çöp bu dedi 1728425888 ahahha :D 1728425994 bilgisayarcıda kaldı anakart gidip alıym ozaman
  19. blueshdream

Merhaba dostlar verdiğiniz bilgiler üzerine koşa koşa bilgisayarcıya gittim ve anakart mefta olmuş maalesef. Yeni bir anakart aldım çok şükür işlemciler sağlam :D desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim <3 Not: Fazla bilginiz yoksa işlemci değiştirmeyin :D 1728424565 @04umut76...
  20. blueshdream

işlemci daha önemli valla şuan benim için sizce işlemcide bir sorun varmı
Top Bottom