Arama sonuçları: *

1. B

Usb ethernet dönüştürücü önerisi

merhaba 16mbps internet kullanıyorum max 50mbps bile yeter ne önerirsiniz ucuz 1737475933 https://www.amazon.com.tr/dp/B00TS77DLU/ref=asc_df_B00TS77DLU1734537600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B00TS77DLU&linkCode=asn&psc=1 bumu...
  2. B

Ekran yenileme hızını değiştiremiyorum çıkmıyor

Hayır onu kurucam şimdi
  3. B

Ekran yenileme hızını değiştiremiyorum çıkmıyor

Merhaba monitörü 144 hz ama ayarlar > ekran > gelişmiş ekran ayarlarına gelince ekran yenileme hızı gözükmüyor 60hzde kaldı ne yapabilirim
  4. B

Exploit.Zip.Heuristic-java.csrvpr virüsmüdür

Merhaba minecraft ile ilgili bir şey indirecektim virustotala attığımda "Exploit.Zip.Heuristic-java.csrvpr" İsimli bir şey çıktı virüsmüdür 1735457152 Bu konuya uygun başlık bulamadım en uygun bu gibime geldi
  5. B

Sizce ne yapmalıyım hangisini yükseltiyim

Forza ets Cs Minecraft bi gün alabilirsem rust tarzı oyunlar oynarfım genelde
  6. B

Şuan elimde belirli bi bütce yok Max 7k fln çıkar
  7. B

Merhaba sistem özelliklerim şunlar •Ryzen 5 3500 •RX 5500 xt 4gb •16 gb 2x8 3200mghz ram • 256gb ssd •gigabyte b450m s2h Sistem özelliklerim bunlar ilk önce ssd takviyesi yapıcam daha sonra sizce hangisini yükseltmeliyim
  8. B

Trojan yedim ne yapmalıyım

Sonuç temiz çıktı Kaspersky + malwarebytes temiz dıo bulaşamamış glb
  9. B

Tamamda yaklaşık 9 saat kaldı yazıyor o kadar sürmez dimi
  10. B

Cpu gpu kullanımları düşük herzamanki gibi
  11. B

Malware az önce yaptım tertemiz çıktı
  12. B

Merhaba az önce Trojan yedim şuan bir şey yok ne yapmalıyım
  13. B

Ssd birimi küçültme alanı çok düşük

ne kilidi diye geçer 1730202827 bi video önerirmisin bulamadım
  14. B

rat yedim ne yapmalıyım

kk usb varsa direkt siteden iso indirip usbye kur öyle yap
  15. B

Ssd birimi küçültme alanı çok düşük

merhaba ssdim 240 gb 222 gb gözüküyor birim küçültmek istiyorum 74 gb alan var ama bende sadece 1180mb alan küçülebiliyor nasıl arttırırım
  16. B

format attıktan sonra dosyayı geri getirmek mümkünmü?

merhaba bilgisayarda önemli dosya yok diye yedeklemeden format atmıştım osnradan aklıma geldi önemli birkaç fotoğraf video vardı bunları geri getirmenin bir yolu varmı windows 11 kullanıyorum
  17. B

secure boot açılmıyor

merhaba windows 11 kullanıyorum ve gayette seviyorum windows 10 a dönmeyi düşünmüyorum ama biosdan secure bootu açıyorum ama sistem bilgisinde kapalı gözüküyor bu yüzden valorantta atıyor ne yapabilirim ekran görüntüsü koyucam ama biosunkini koyamıcam ama açıyorum enable yapıyorum secure bootu...
  18. B

rat yedim ne yapmalıyım

flasha yüklenio windows atimmi format sıfırlamıştım ama işe yaramaz dediler
  19. B

rat yedim ne yapmalıyım

sıfırlama kısmından windowsu yeniden yükle demiştim olmazmı 1728116966 malwarebytes indiriodum 1728118921 malwarebytes ile tarattım 3 tane tehlike gördü o tehlikeleri kaldırdım şimdi bitdefender ile tarattım temiz gördü format atmaya gerek varmı sizce
  20. B

rat yedim ne yapmalıyım

beyler sa dün gece 9 10 civarları rat yedim gece adam oyun hesabını boşaltmış başka bişi yapdımı bilmiyorum sabah farkettim sonra direk sıfırladım yapmam gereken ne var şuan modemi sıfırlayayımmı 1728116202 bide şifreler eline logolarak yani ben mesala hangi siteye girmişim girerken ne yapmışım...
Top Bottom