Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Mavi Ekran Gün geçmiyorki bi mavi ekran daha almayalım

teşekkürler deneyeceğim ramleri 3000 mhz ye düşüreceğim psu nun yetersiz kaldığını düşünmüyorum sistemde güç çekecek bi eleman yok malum ortalama bi pc 550 watt çekmez zor ekran kartında oc yok xmp yi kapatacagım yardımcı oldugun icin tekrar sağol
  2. bqrr0595

biosu güncellemedim baya uzun zamandır 1 yıl felan olmustur bi onuda mı güncelliyim
  3. bqrr0595

hangi sürücü oldugu hakkında bi bilgi var mı chipset mi ekran kartı mı ses mi
  4. bqrr0595

r5 3600 2060 rog psu 550 watt fsp wraith prsim var üstünde sogutucu olarak g skill 3200 lük cl 16 ramler var asus tuf b450 anakart var 2 tane ssd var m2 başka bişi yok :D 1731959168 chipset vs driverleri asusun sitesinden indirdim ekran kartını nvidia kendi güncelliyor zaten gforce experince...
  5. bqrr0595

Sebebi nedir bunun neden bu bilgisayar bi iflah olmuyor 2 kere format ta attım Mavi ekran işinden anlayan prof arkadaşları konuya davet ediyorum.
  6. bqrr0595

Mavi Ekran Mavi ekran bakarmısınız

daha dün format attım onarıma ihtiyacım oldugunu sanmıyorum kaspersky ı kaldırıp tekrar deneyeceğim o.c 3 yıldır aynı frekansta calısıyor pc sanmıyorum ondan kayaklandıgını
  7. bqrr0595

Mavi Ekran Mavi ekran bakarmısınız

cod6 oynarken yarım saatte bi güm mavi ekran
  8. bqrr0595

7 YILLIK DDR3 PC YE SSD TAKARSAK NOLUR

israf
  9. bqrr0595

Mavi Ekran mavi ekran bakarmısınız

oc stok dan +200 mhz voltaj arttırımı da yok ama bir yıldır aynı ayarda bı promlem yeni baş gösterdi yeni mini dumplar cıktıkca yine yükleyeceğim yadımın için saolasın teşekkürler
  10. bqrr0595

mavi ekrancılar nerde
  11. bqrr0595

bu aralar günde 2 3 kez alıyorum mavi ekran sebebi nedir acaba bilgili biri yardımcı olursa sevinirim minidump
  12. bqrr0595

kablolu ve kablosuz mausum bir arada çalışmıyor

merhaba arkadaşlar benim bir derdim var düne kadar kablolu g502 mausum ile yattıgım yerden film ilerletmek video zaplamak icin kullandıgım wireless mouse um beraber çalısıyorlardı bugün windows update mi geldi bilemiyorum artık yok arkadaş çalışmıyor beraber asla kabloluyu söküyorum kablosuz...
  13. bqrr0595

CPU sıcaklığı 95 derece bu normal mi?

o soğutmayla mı üfleyerek soğutsan daha iyi soğur 😅 montaj problemi gibi duruyor tüm adımları kontrol ederek tekrarla olmadı teknik yardım al
  14. bqrr0595

Akım korumalı priz önerir misiniz

https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-schneider-pm6-gr-apc-1836-joule-anahtarli-6-li-2-m-fiyati,206083562.html ben 8 lisini kullanıyorum memnunum
  15. bqrr0595

Bios um safe mode da başlatıyor bilgisayarı

psu yu değiştirdim düzeldi bi daha hiç gelmedi başıma
  16. bqrr0595

asgari ücretle pc toplama

17. bqrr0595

Mavi ekran alıyorum yardım pls

minidumplarım teşekkürler https://www.mediafire.com/file/ohn8lp2bn0bdjc5/091922-13875-01.zip/file 1664033917 yok mu bir minidump analyzer king
  18. bqrr0595

pc sürekli çöküyor hata veriyor

sebebi muhtemelen (ufak bir google lama sihiri ) Bazı bozuk windows dosyaları - Hatalı olan diskler - Kayıt defteri girdilerinin bozulmuş olması - Bozuk Ram - Bozulan sürücülerin olması - Windows güncellemeleri ile uyumlu olmayan bazı sürücüler çözüm olabilecek bazı şeyler Genel olarak...
  19. bqrr0595

15 günlük pcm boşta 90 derece

90 derece diyor cehennemde yaşamıyorsa anormal fan rpm ini kontrol ettiniz mi dönüyor mu sogutucu oynamış olablr mi macun sıkılmamış olablr mi mining virüsü felan yemiş olablr misin crack li bişiler indirdin mi cpu usage %0 mı
  20. bqrr0595

Bilgisayarımda ki virüs ciddimi

hile açmıştır bişey crackli program kullanmıştır bilinmedik biyerden bişey indirmiş botnete bağlamışlar bilgisayarını kimse senin 5 dolarlık kartının peşinde değil korkma malware bytes kur gider
Top Bottom