Arama sonuçları: *

1. B

Windows Update ve genel bağlantı sorunları

Merhaba. Bundan daha evvel bu sorun ile alakalı bir konu açmıştım ancak pek işe yarayan yorum alamadım, ben de kendim araştırma yaptım. Yaptığım araştırmada anakart veya ekran kartında sorun olabileceği yazıyordu, bu hafta PSU'mu anakartımı değiştirdim bu günde ekran kartımı değiştirdim. Önceki...
  2. B

Bilgisayar stabil çalışmıyor

Yeni anakartımda hasar almış olabilir yani
  3. B

Ben güç kanyağımdan şüphelendim ilk başta ama test edebileceğim herhangi ekipman bulunmuyor.
  4. B

Merhabalar. Bilgisayarı açtığımda ne görev çubuğu, ne internet, ne de driverlar hic bir şey çalışmıyor. Bu sorunu daha önce de yaşadım, sorunun anakartta olduğunu düşündüğüm için garantiye yollamıştım. Yetkili servis bana işlemci soketinde fiziksel hasar görüldüğünü, garantı dışı kaldığını ve...
  5. B

Monitörü FullHd Yapamıyorum

2233BW 1599985813 tamam bu modelde maksimum bu çözünürlük varmış
  6. B

Daha evvelinde bu ekran kartını arkadaşım kullanıyordu. Ama onda sorun yoktu, o da dvi ile fullhd alabiliyordu.
  7. B

SAMSUNG SyncMaster 2233
  8. B

belki vga sıkıntılıdır diye dvi kablosu aldım 2 görüntü girişi var monitörde vga ve dvi ama dvi da işlemedi
  9. B

Konuyu yanlış kısma açmışım kusuruma bakmayın. 1599957755 Maksimum bu malesef 1599957933 SyncMaster 2233 bu arada monitörün modeli. Baya eski bir SAMSUNG monitör
  10. B

Merhabalar. Bir süre önce monitörümün bozulmasından dolayı kuzenimin kullanmadığı monitörünü aldım. İnternetten araştırdığımda 1920x1080 çözünürlük desteklediği yazıyor ancak, şuan 1680x1050 yapabiliyor en fazla. Sürücü güncellemesi ile halledemedim AMD Adrenalin'den özel çözünürlük oluşturmaya...
Top Bottom