Arama sonuçları: *

1. C

Bu sistemdeki hain kim?

taze format attım virüs olduğunu sanmıyorum. Ağır aksak derken mesela sağ alttan bir uygulama kapatmak için tıklıyorum 5-6 saniye sonra geliyor penceresi. Oyunlarda da kesik kesik bir fps problemi var. Adını bilmediğim bir hastalık söz konusu :(
  2. C

Bu sistemdeki hain kim?

normal harddisk 2 saatten fazla sürdü sanırım. Bu analiz programı işlevsiz ise önerebileceğin bir program var mı?
  3. C

Bu sistemdeki hain kim?

Aksine fps iyileştirmeleri geldi. Benim sistemimde bir hain var. Diğerlerini yavaşlatan bir şey var. DDR4 bir anakart ve uyumlu 2 tane 8gb ram alsam nasıl olur acaba ?
  4. C

Bu sistemdeki hain kim?

En düşükte açıyorum map sırasında fps 10-15 oluyor
  5. C

Bu sistemdeki hain kim?

Evet temiz kurulum yaptım. Formattan sonra daha da kötü oldu. Bios güncelledim daha da kötü oldu. Ben anakarttan şüpheleniyorum ama yetersizim bilgi açısında bu konuda. 1600415897 Not aldım mesaiden sonra yapayım dediğinizi. İşlemci-Anakart ikilisi en zayıf halka diyebilir miyiz?
  6. C

Bu sistemdeki hain kim?

Merhaba Aşağıdaki şekilde bir sistemim var. Şu dönemde de elime bir miktar para geçti. Sıfır sistem toplayayım dedim ama şöyle bir ihtimal de aklıma geldi. Benim sistem görünürde iyi durumda fakat bilgisayar ağır aksak. Mesela eskiden oynanabilir vaziyetteki Path of Exile artık hiç oynanamıyor...
Geri