Arama sonuçları: *

1. C

Anakart kisa devresi hakkinda

İT**ya isimli mağazadan alındı. O günden beridir hiçbir şey almadım zaten. Kimseye de tavsiye etmem. Ben bunu komple sökeyim hiç kullanmayayım diyorum. Anakartlarda bildiğim kadarıyla tek sys fan girişi mevcut. Oraya sadece arka egzos bağlantısını yapıp, kalan öndeki 3 fanı hiç çalıştırmayayım...
  2. C

Bahsetmiş olduğum rgb fan kontrolcüsü. Sağ tarafta delik olmasına rağmen onun yanından yine delik açılmış diye düşünüyorum. Montajı yapan arkadaşların bir hatası mı yoksa ben mi anlamadım mantığını? Şayet hataysa elektrik akışını anlık olmasa da zamanla bozar mı? @Göktürk ArdaHan
  3. C

Hocam anakarta ışığını actiracak kadar dahi elektrik gelmiyor. Pilini soktum farklı psular denedim hiç marş almıyor. Son kez boş Kasayı psu ile sabaha kadar çalıştırayim diyorum. Sabah kalktığımda cızırtı yoksa risk alıp yeni anakarti öylece baglayacagim.
  4. C

Cevaplar için teşekkürler. Sistemde o.c yok. Belirttiğim gibi sadece kasaya güç verip denedim cizirdamadi. Acaba zamanla mi bozuyor diye düşündüm. Elektrikciye bi Kasayı goturmedigim kaldı. Sanırım o da olacak gibi.
  5. C

Elektrikçi şebekenin gücü psuya yetmemiş anakarti bozmuş dedi. Öyle de olsa rgb fan kontrolcusunun üzerine bir delik daha açıp o şekilde monte etmeleri de killandirdi. Ön tarafı komple iptal etsem sadece arka çalışsa soğutmaya yeter mi acaba?
  6. C

Arkadaşlar merhaba. Yeni kayıt oldum forumdaki ilk konum olacak. Yaklaşık 1 sene önce giriş seviyesi oyuncu bilgisayarı topladım. Sorunsuz kullanımın ardından geçen akşam güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmadı. 2 gün arayla mahallede elektrikler gidip gelmisti. Dolayisiyla ilk olarak psu...
Top Bottom