Arama sonuçları: *

1. canomer

Monitör görüntüsü kapanıyor ve ekran kartının fanları hızlanıyor

Eğer sürücülerden sonra sorun devam ediyorsa birçok ihtimal var, en muhtemel olanlar şunlar : * PSU gücü yetmiyor * PSU dan GPU ya giden kaploda bir sorun olabilir * GPU arızalı (Ekran kartı çipi soğuk lehime düşmüş olabilir, soket arızalı olabilir vb.) * Anakart arızalı Ben aynı problemi soğuk...
  2. canomer

Monitör görüntüsü kapanıyor ve ekran kartının fanları hızlanıyor

Ekran kartı sürücülerini tekrar kur.
  3. canomer

Linux şifremi unuttum

Flash boot aracılığı ile kurarsan zaten linux silinecektir ayrıca silmene gerek yok, sadece windows kurulumunda kurulum yapılacak diski linux un olduğu disk olarak seçeceksin.
  4. canomer

Linux şifremi unuttum

Eğer en baştan kurup sıfırladıysan dönemezsin, usb bellek aracılığıyla boottan tekrar windows 11 kurman lazım
  5. canomer

Linux şifremi unuttum

Sorununu daha açık ifade eder misin? Şifreyi unutmanla windows 11 e dönmenin alakası nedir? :D Eğer çift boot kullanıyorsan Windows 11 den diğer işletim sisteminin dosyalarına müdahale edebiliyor olman lazım, o zaman fedoranın password dosyasına başka bir kullanıcıyı manuel ekleyebilirsin.
  6. canomer

Coil whine benzeri ses nerden gelmekte?

Hangi işlemciyi taktın, sadece yoğun kullanımda mı geliyor ses yoksa hep mi geliyor. Eğer yoğun kullanımda geliyorsa veya anakarta göre işlemcin çok güç çekiyorsa anakart mosfetlerinden geliyor olması ihtimali yüksek. Bunun haricinde Elektrik motorları tamam ama fanda cw yapacak kadar bir sarım...
  7. canomer

Yorum URL nasıl alınır

Google Chrome kullanıyorsan iyi bak görürsün. Başka tarayıcı kullanıyorsan ya da yorumu henüz yapmamışsan çıkmayabilir.
  8. canomer

Yorum URL nasıl alınır

yorumunun metnini seçip sağ tıklayacaksın, "seçili metnin bağlantısını kopyala" gibi bir bir seçenek çıkar
  9. canomer

BİOS güncellemesi ile ilgili

Bu biraz bilgisayarının kullandığı komponentlere bağlı. Misal şu an Ryzen 7000 serisi kullanıyorsan anakartlar zaten bu işlemci için alacağı tüm güncelleştirmeleri aldı ve stabil hale geldi. Dolayısıyla Ryzen 7000 serisi bir işlemci kullanıyorsan ve son zamanlarda BIOS güncellemişsen...
  10. canomer

Bilgisayarım açılmıyor

Açılmayan şey kasa mı monitör mü? Kasayı açtığın zaman PSU fanı, işlemci fanı falan dönüyor mu, varsa RGB ler yanıyor mu? Eğer kasada fanlar vs. çalışıyorsa anakartın üzerinde yanan küçük ışıklar var mı ona bak, o ışıkların rengi ve yanında yazana göre problemin nerede olduğunu anlayabilirsin...
  11. canomer

Sistemime Nasıl Bir Termal Macun Almalıyım

Hocam iletkenlik seviyesinin iyi olması macunun iyi olduğunu göstermez, bir çok kriterden biridir sadece. Thermal Grizzly'nin macunları kaliteli ama çok pahalıdır. Bunun yerine NH-2, MX-6, ThermalRight TF-7 gibi uygun fiyatlı ve benzer performans gösteren bir sürü macun var.
  12. canomer

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ama çok kasıyor

Son 3-4 gündür oluyor ve öncesinde yaşamıyorduysan ve donanımın bir zarar görmediyse muhtemelen yüklediğin bir program, güncelleme ya da virüs kaynaklı olabilir. Geri yükleme ile kasmadığı zamana geri alabilirsin
Top Bottom