Arama sonuçları: *

1. chickinsout

I7 14700kf sıcaklık sorunum

jelatini cikardiniz mi ? cikardiysaniz macunu kontrol edin azsa biraz daha sürün ayrica islemcinin hasar alip performansinin dusmemesi icin undervolt yapabilirsiniz
  2. chickinsout

Çözüldü✓ i7 14700KF Boşta ve oyunda yüksek sıcaklıkta çalışıyor.

Bugün yeni soğutucu takılarak sorun çözüldü, Yardımcı olduğunuz için Teşekkür ederim.
  3. chickinsout

Güncelleme: Bilgisayarı Vatan bilgisayara götürdük, sorunun soğutucuda olduğu kesinleşti. Değişim/İade için gerekli talebi oluşturduk.
  4. chickinsout

direkt vatan bilgisayara götürmeyi düşünüyorum. En sağlıklı çözüm bu olur
  5. chickinsout

Deneyebilir miyim emin değilim, ama calisacagim
  6. chickinsout

Maalesef elimde boş bir fan yok, Bende sorunun soğutmada olduğunu düşünüyorum fakat bilemiyorum. 1730138832 Taradım, bir şey çıkmadı. Birde sıfırladım pcyi sorun devam ediyor
  7. chickinsout

Jelatin yoktu, daha dün bizzat macun yeniledim.
  8. chickinsout

Evet işlemci kendi kendini pişiriyor soğutucuda tık yok Umarım işlemci kaynaklı değildir tek umudum o
  9. chickinsout

Güncelleme: iyi aksamlar öncelikle, güçlendirme kitini monte ettim ve termal macununu yeniledim. Üstüne Windows üzerinden sıfırladım, maalesef değişen bir şey olmadı. Hala aynı değerleri görüyorum Sanırım sorun donanım kaynaklı duruyor.
  10. chickinsout

Yorumlariniz için tesekkürler, en kisa zamanda gerekli seyleri alip uygulayacagim.
  11. chickinsout

Elimdeki anakarta sığar mı ? ona göre alacagim.
  12. chickinsout

Montajını ben yapmadım, pcyi vatan bilgisayardan topladık, oradaki elemanlar topladı. önemli mi bilemem ama pcyi iş çıkışı geç bir saatte aldık. yani özensizlik vs. durumları da olabilir.
  13. chickinsout

Öncelikle Hayırlı günler dilerim. Bu yılın başında bir bilgisayar topladım, 3 ay sonra birinci yılını dolduracak. kasayı bez/mendil ile ufak temizlik dışında pek temizlemedim. Bu sabah bilgisayar arka arkaya iki kez mavi ekran verdi, yeniden açılırkende "CPU Overheating" uyarısı aldım. hiçbir...
Top Bottom