Arama sonuçları: *

1. cici

Misafir çocukları için önlem

dene? :d
  2. cici

Rtx2060 mi rx 6600 mu

6600 = 5700. %10 civarı daha güçlü 2060'tan.
  3. cici

Laptobun Termal Macunu Çıkmıyor?

Alkollü mendil.
  4. cici

Çözüldü✓ pc havaya uçtu yardım edin

minidump dosyası paylaşın
  5. cici

Driverleri nereden yüklemem gerek

W10 ve sonrası kendi kuruyor.
  6. cici

Ddr3 sistem diziyorum

Kullanımına bağlı. Sorun çıkarmaz.
  7. cici

Pc yi bilgisayarcıya götürdük anakart bozuk dedi

Sorun ne PC'de?
  8. cici

İslemci ile anakart uyumluluk sorurus

mosfetler hakkında bilgi yok(en azından ben bulamadım) ve soğutma yok vs üstelik fiyatını hak etmiyor.
  9. cici

İ5 3570 Ve R7 370 Darboğaz Oluyor Yardım

Normalde olmaması lazım. çözünürlüğü ve ayarları falan yükselt. Arkaplanda bir şey açma.
  10. cici

Hangi Donanımlarımı Yükseltmem Gerekir ?

RX 470/480/570/580 veya r9 290x/390 falan amd olarak, NVIDIA olarak bulabilirsen GTX 970/1650/1060 vs 780 Ti vs bile olabilir. Bütçeye ve şansa da bağlı.
  11. cici

Hangi Donanımlarımı Yükseltmem Gerekir ?

Ekran kartı yükselt.
  12. cici

bozulan bilgisayarı tamir etmeye çalışırken iyice bozmak

O da aynı etkiyi eder aslında ama daha çabuk kuruyor termal macuna göre.
  13. cici

bozulan bilgisayarı tamir etmeye çalışırken iyice bozmak

yeni PSU mu bozuk? Anakartta soket değişimi yapabilir veya dikkatlice yamulan pinleri düzeltebilirsin kırılmadıysa.
  14. cici

Amd radeon hd 5450 driver kuramıyorum.

GPU Z veya ekran kartı bilgisi veren herhangi bir programdan driver sürümüne bak belki kurulmuştur. Bende de kurulu olmasına rağmen baştan kursa bile aynı şey oluyor xd
  15. cici

Amd R5 230 ekran kartı İ5 540 işlemci sizce iyi mi? ?

Kullanıma göre değişir.
  16. cici

Bu parçaları aldıktan sonra bilgisayara bir işlem yapmam gerekir mi?

En güncel BIOS dosyası bu sanırım. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5G41T-M_LX/P5G41T-M-LX-ASUS-1101.zip Sonra şu programı indirip orada yanlış hatırlamıyorsam update BIOS file gibi bir seçenek var onu seçip yukarıdaki linkteki inen BIOS dosyasını seçince BIOS'u güncellemesi lazım...
  17. cici

Bu parçaları aldıktan sonra bilgisayara bir işlem yapmam gerekir mi?

Driverleri vs güncelle, AIDA64 kararlılık testi vs birde tek FPU çalıştırırsın işlemci acep yanıyor mu diye. Bakarsın işlemci sıcaklığı uwu çok düşük, OC yap daha iyi besler OC ile uçuyor lga775 zamanlarındakiler... :alien: :alien: Birde BIOS güncelleme var artık orası anakarta bağlı...
  18. cici

Overclock başarılı olmuyor

AIDA64 CPUID ile bakabilir misin?
  19. cici

İntel turbo boost sürekli açık olursa oyun performansına etkisi olur mu?

Testi şunun gibi atabilir misin bench CPU bittikten sonra yandakine basınca senin işlemcinin de böyle detaylı bilgileri çıkıyor.
  20. cici

İntel turbo boost sürekli açık olursa oyun performansına etkisi olur mu?

işlemci %100'de çalışıyorken frekanslara bak sadece kararlılık testi %100'de çalıştırmak için hatta direkt cpu z benchmark yap yanda submit and bilmem ne yazıyor ona basınca tarayıcıda bir sekme açılıyor orada çekirdek frekansları yazıyor. EDİT: bu mesajı çoktandır yazdım ama şimdi atmaya...
Top Bottom