Arama sonuçları: *

1. C

Yayın yaparken yayına drop giriyor yardımcı olurmusunuz acil !

Yayın açtıgımda yayına aşırı drop giriyor yayına 2500-2800- 3500-3000 bit arası veriyorum İnternetim normalde 100mbs indirme 5 mbs yükleme alıyor Youtube dan birsürü yayın ayarları izledim hepsini yaptım ama yinede yayına drop giriyor sebebini bilen varmı Pc sistemin de şu şekilde : İŞLEMCİ ...
  2. C

EKRAN KARTI OYUNLARDA KULLANILMIYOR !!!!!!

Oyun valhalla da ekran kartını görmüyor oyun sadece cpu ile çalışıyor 30 fps alıyorum ekran kartını görmesi için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
  3. C

SİLİNEN FOTOLARI GERİ ALMA

olum dalganı başka yerde geç ben burda yardım için forum yazıyorum sen benimle dalga geçiyorsun senin türkçe hocanı ben ....
  4. C

bunu nasıl yapıcam gönderdim yaptım geri nereye göndermesini nerden görücem
  5. C

Ben geri dönüşümden sildiğim fotoğrafları veya dosyaları geri nasıl abilirim bana acil yardımcı olurmusunuz 3-4 tane program kullandım onlar fayda etmedi Lütfen acil bilen eden varsa bi el atsın
  6. C

Oyun oynadıgımda spotify pc kastırıyor

Teşekkürler yardım için 😊❤️
  7. C

Bunu yaptım işe yaradı çok teşekkür ederim ama bu seferde alt tab atamıyorum başka sekme felan açamıyorum :(
  8. C

ben youtube üzerinden dinlemiyorum dinlemeyi sevmiyorum da bunun çözümü vardır ya
  9. C

Pc de lol oynuyorum vb oyunlar arkada spotify ile müzik dinliyorum klavyeden değiştirdigimde pc kasıyor çözümü varmıdır hocam
Top Bottom