Arama sonuçları: *

1. C

AMD RADEON R7 200'lü Sistemime Uygun Çalışabilecek İşlemci Önerisi Alabilir Miyim?

teşekkürler.. ikisinden biri olsa hangisini seçersiniz siz 1659786154 genel kasa fiyatı mı sadece ekran kartından mı bahsediyorsunuz 1659786187 tamamdır bende öyle düşünmüştüm teşekkürler
  2. C

AMD RADEON R7 200'lü Sistemime Uygun Çalışabilecek İşlemci Önerisi Alabilir Miyim?

peki ortalama fiyat aralığı nedir bu sistemi satarsam.. bilginiz var mı 1659785299 hocam anakart modeli intel h55 miş
  3. C

anladım hocam sağolun öneriniz için. overclocktan kastınız işlemci için mi. Eğer öyleyse ben yapamam da daha iyi çalıştırırsa işlemci aldıktan sonra bilgisayarcıya yaptırabilirim galiba. Teşekkürler..
  4. C

hocam anlamadım tam olarak. almamı önerdiğiniz anakartı yazabilir misinizi sadece, teşekkürler.
  5. C

Merhaba arkadaşlar, mevcut sistem; İNTEL İ5 650 @3.20Ghz, 8 GB RAM, AMD RADEON R7 200 SERİES EKRAN KARTI ,1 TB HARD DİSK, 300W PSU. İşlemciden dolayı valorant bile çok kasa kasa oynatıyor. İşlemcimi yükseltmek istiyorum ama ne alacağımı bilemedim... Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Top Bottom