Arama sonuçları: *

1. C

Gençer gaming kampanyasındaki sistem hakkında oyun sorunu

3466 mhz alıp denedim bir sorun yok gibi ancak bu durum ne olacak @GENCERGAMİNG konuyla ilgili hiç bir şey demiyor
  2. C

şimdi bannerlord oynuyorum bios defaultta 2133 mhz The application faced a problem diye bir hata verdi kapandı bu durumda mı kaynaklı bilemem 1 saat civarı oynadım tadım kaçtı
  3. C

peki bu mhzyi nasıl 3466 lara falan çekicez xmp den profile 1 seçiyorum başka bişey değişmiyor
  4. C

Ben biosu default yaptim 2133 mhz sanirim bannerlord 40 dk acik biraktim cokmedi gece detayli denerim
  5. C

sök bios pilini normal ayarlara dönsün ram olayı
  6. C

bunu deneyeceğim hocam şu an rdr2 kurulumdayım ancak farzedelim 3533 te çalışıyor bu yinede bir sorun değil mi 3600 olmaması
  7. C

test edilmeyi geçtim şu an içinde işlemcinin ne olduğu belli değil sözde her şey kutuluydu
  8. C

zaten imkanımız olsa bu kampanyalardan almakla uğraşmayız bir de böyle sorunlu şeyleri bize vererek iyice beter duruma getiriyorlar eğer ki benden kaynaklı değilde gönderdiği parçalardan kaynaklıysa gerçekten hakkımı helal etmiyorum şu anda denemelerim devam ediyor net bir şey yok ama görücez...
  9. C

işlemci kutusu yok anakart ekran kartı ram kutusu var 1680964576 oyunlar korsan olsa hadi oyundandır ama değiller rami 3600 de kullanamıycaksam neden 3600 mhz ram var ozaman
  10. C

Selamlar Gençer gamin da-c2 kampanyasındaki sistemim dün geldi hemen kurulumları gerçekleştirdim. Gamepass satın aldım bannerlord ve atomic hearth kurdum ancak 2 oyunda sürekli çöküyor bios güncellemesi yaptım ram mhz düşüktü 3600 e çıkardım ondan kaynaklı mı acaba. bannerlord d3d device...
Top Bottom