Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Gta 5 Anlık donma sorunu

Kaç fps aldığın okunmuyor ama fps sabitlemek yüksek ihtimalle sorununu çözecektir.
  2. cr4ck

Dualsense joystick problemi

Üretim kaynaklı olabilir belki, teknoloji şans işi hocam. Bende 5-6 ay önce almıştım tertemiz kullandım fakat bugün titreşimin biraz fazla tiz cızırdadığını fark ettim. O cızırtıyı hem duyabiliyorsun hem de hissediyorsun.
  3. cr4ck

Çözüldü✓ GTA5 de drop yiyorum yardim

Ben monitör 165 hz olduğu için 165 fps'e sabitleyip kullanıyorum bir problem olmuyor. 240'ta sıkıntı çıkartır mı bilemiyorum.
  4. cr4ck

Çözüldü✓ GTA5 de drop yiyorum yardim

Fps sabitlemeyi dene, yüksek fps alınca patlıyor oyun. En iyisi monitör hz'in neyse ona sabitlemek olacaktır.
  5. cr4ck

FPS im neden düşük bu sisteme göre lütfen yardım edin nolur:(

Bu kadar panik olmanın anlamı yok. Başka hangi oyunlarda denedin?
  6. cr4ck

FPS im neden düşük bu sisteme göre lütfen yardım edin nolur:(

Monitörün kaç hz? 600 fps almandaki amaç nedir?
  7. cr4ck

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum, minidump paylaştım.

Deneyeceğim teşekkür ederim.
  8. cr4ck

Geçen gün gamepad programını kaldırırken mavi ekran yedim fakat onun minidump dosyası yoktu. Bugün de state of decay 2 oynarken aniden dondu ve mavi ekran verdi. Bu anlattıklarım dışında bir problem yaşamadım, pcyi kullanabiliyorum.
  9. cr4ck

Ekran kartım Palit Gamerock 3070, RAM'ler Gskill 2x8gb Trident Z Rgb 3600Mhz cl18
  10. cr4ck

https://drive.google.com/file/d/1lUsSNJLlrfRnOgHdzMzzP4RGge6EpItl/view?usp=sharing ************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : true AllowNugetExeUpdate : true...
  11. cr4ck

bilgisayarda youtube'da video açınca youtube tablet gibi gorunuyor

Sinema moduna alınca eski haline benziyor denenebilir ya da şu linkte https://www.youtube.com/new "kapat" diye bir seçenek olması lazım oradan eski haline çevirebilirsiniz.
  12. cr4ck

bilgisayarda youtube'da video açınca youtube tablet gibi gorunuyor

Bu tasarım daha deneme sürümünde diye biliyorum, belki youtube hesabından denemeyi başlatmış olabilirsin.
  13. cr4ck

Nvidia 3070 ekran kartı kullanımı sabit %50

Temiz kurulum yaptım ama hala kasıyor ve drop yiyorum. Normalde 130 fps aldığım Dying Light 2 şu an max 70'te çalışıyor. Başka oyunları deniyorum.
  14. cr4ck

Driver'ı güncelleyeli çok olmadı ondan şüphe ediyorum doğrusu. Bilgisayarı yeniden başlatınca anlattığım problem kalkıyor ama bir süre sonra tekrar eski haline dönüyor. Drop yemeye başlıyorum.
  15. cr4ck

Hayır.
  16. cr4ck

Son 3 gündür bu problemle karşılaşıyorum. Masaüstü dahil her yerde %50 gücünde çalışıyor. Oyunlarda doğal olarak yarı performans alıyorum, drop yaşıyorum. Gecikme de 50-60 ms'lerde geziyor, inanılmaz bir input lag hissettiriyor. Nedeni nedir? Sistem 3070, 5600x ! Görev yöneticisinde kullanım...
  17. cr4ck

Oyun oynarken mouse'un ikinci monitöre geçmesi

Denediklerimin çoğunda işe yaramıyor.
  18. cr4ck

Oyun oynarken mouse'un ikinci monitöre geçmesi

Kullandığınız program vs. ya da bir çözüm yolu var mıdır?
  19. cr4ck

Neden böyle oluyor video izlerken kareler çıkıyor

Tarayıcıdan donanım hızlandırmayı kapatıp dener misin?
  20. cr4ck

OBS GTA 5 FPS DROP R9 5900X 3080Tİ

Yayına mı drop giriyor oyuna mı? Oyunun fpsini sabitlemeyi denedin mi?
Top Bottom